Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Terva 

všechny recenze uživatele

Z produkční dílny Quentina Tarantina vyjel pekelný film o motorkářských bandách a jejich nevyřízených účtech mezi 666 a Victors okořeněno ďábelskou hudbou. Film se zpočátku tváří velice zmateně a přeskakuje v letech jako jo - jo. Před 36 - ti lety, po 36 - ti letech, roku 1976, pak současnost...atd. Ale jako vždy se vše nakonec sejde v jednom čase. Michael Madsen byl v tom svém kvádru docela nápadný, ještě že měl na zádech tu nášivku Pistolerových Victors. Dialog z filmu : PISTOLERO : Tak že se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce v šest hodin ráno. Budeš si to pamatovat? GENT : Můžeš mi to ještě šestkrát "zvopakovat"? PISTOLERO : I šestiletý dítě by si to pamatovalo. Bar Danis Inferno byl klíčem všeho, chtěl bych něco podobného někdy navštívit a dát si tam pivo. Ve filmu zazní songy jako třeba : Maggot Brain od Funkadelic http://www.youtube.com/watch?v=dh3bleXWaCk nebo Blaclisted od Neko Case a má oblíbená píseň Bride and Bb Hlug tentokráte z dílny Roberta Rodrigueze. Je to jeden z těch filmů, kde jsem vypnul mozek a prostě jsem se bavil. Žádný Oskar nebo Berlín, nebo kdo ví co, prostě Pekelná " filmová" jízda. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Quentin Tarantino se mezi režií čas od času připlete k různým projektům, které pak využívají jeho jméno jako hlavní tahák. Podobně je tomu i v případě tohoto neskutečně trapného a nudného béčka, kde se parta dědků (věk se pohybuje v průměru od 40 výš) tváří maximálně tvrdě a nejinteligentnější slovo, které vypustí z huby je "fuck". Nezkušený Larry Bishop, který tento brak režíroval a zahrál si v něm hlavní roli se nejspíš strašně bavil jako všichni zúčastnění ale ve filmu se vůbec nic neděje a nazývat ho akčním je hanbou pro tento populární žánr. Příšerná hovadina. ()

Reklama

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Neprehľadný dej o ničom, skoro žiadna poriadna akcia, absolútne nevyužitý potenciál Michaela Madsena, totálne trápny Larry Bishop, všade samé trápne motorky (viem, je to film o motorkároch:)), každé druhé slovo je "fuck", všetko krásne dievčatá (ale to veľmi zápor nie je) a David Carradine sa vo filme tiež veľmi dlho neohrial. Jedna hviezdička za cool Vinnieho Jonesa a za tie kvantá nahých dievčat. ()

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Tohle je objektivní hodnocení, protože ten film je opravdu průměrný. Kdybych ale měl hodnotit subjektivně, tak pujdu o hvězdičku výš, jelikož si opravdu užívám filmy, ve kterých se mezi sebou drsní chlápci nebaví, ale hláškují, kde jsou všechny krásné ženy nadržené jak při východu z vězení po 10-ti letech a ve kterých hraje ďábelská sestava Hopper, Bishop (ten chlap vypadá jak čert!), Madsen, Jones a Carradine. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pekelná jízda je vskutku pekelná a já jen přemýšlím, co tím chtěl vlastně Quentin jako producent říci. A jak jsem tak nad tím přemýšlel, napadlo mně, že možná nic. Že si to natočili jen tak čistě pro radost. Z lásky k mašinám, kulaťoučkejm prdýlkám indiánskejch mulatek a také díky těžko skrývané lásce k těm všelijakejm padouchům a desperátům. Asi by to nebylo komplet, kdyby u toho nebyla část jeho party herců a tak tu máme vždy a všudypřítomného Madsena i Carradineho jako obvykle dabovaného skvělým Brabcem... (kdo jej bude dabovat nyní, to věru nevím !). Quentin má rád retrospektivní vyprávění a kdo to už zná, nemůže být překvapen. Ale tady hned od začátku létají roky jak čísla znázorňující litry při tankování na benzínce... A se stejnou rychlostí naskakují i mrtvoly ve filmu. A když už si to motorkářské gangy díky dávné vraždě v rámci pomsty (jak jinak) nevyřizují mezi sebou, nabízí nám tentokráte film k odreagování dostatek kočiček i s těmi jejich všemi zaoblenými zákoutími... Já nejsem motorkář a tak asi dokonale neposoudím všechna ta životní béčka motorkářů co ve filmu padnou, ale abych se se šesti sešel v Šestce na šestsetšedesátšestce v šest, nemusím opravdu bejt ze šestý třídy... :-) . Bylo to ulítlé, bylo to zvláštní, ale líbilo se mi to... A to nemluvím o parádním soundtracku ! Takže já osobně dávám ne za tři, ale za 4 klíčky od bedýnky tam pod kvetoucí opůncií. * * * * ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • David Carradine odmítnul roli po přečtení scénáře. Larry Bishop jeho roli přepsal a přesvědčil ho, aby ji vzal, protože ji bude moci natočit za jeden den. (don corleone)
  • Ako názvy pre film boli zvažované aj "Pistolero", "The Savage Riders Return", "The Wild Riders", "The Three Victors", a "Route 666 to Hell". (Smok)
  • Dennis Hopper ve filmu jezdí na své vlastní motorce. (don corleone)

Reklama

Reklama