Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další rádoby asi grindhouse pokus z Tarantinovy produkce. A opět je to docela dost divný. Larry Bishop totiž není dvakrát dobrý režisér a mnohdy je to tak zmatečně sestříhaný, aby se v tom blbej vyznal. Hlavně ze začátku jsem měl s tímhle docela problém, protože představovačky postav se moc nepovedly. Scénář by mi v tomhle případě zas tolik nevadil, i když je to samozřejmě úplně debilní, ale muselo by se tam aspoň pořádně něco dít. V tomhle filmu jsem totiž čekal na nějakou hustou přestřelku, ale ničeho kulervoucího jsem se nedočkal. Většinu času se tady totiž toho moc neděje, jenom pár drsňáků jezdí po silnicích, pak s někým pokecaj, ustřelej mu hlavu a jedou o dům dál, kde si to Larry Bishop rozdá s nějakou ženskou (což jsou mimochodem scény z jak špatnýho porna). No a žádná velká přestřelka nikde. I tak jsem se ale u toho svým zvrhlým způsobem docela slušně bavil, Michael Madsen je tu v nejlepší formě a těm ženskejm to fakt sluší. Jestli máte rádi podobný béčkový výplachy, tak do toho jděte. Jinak se u tohoto filmu radši moc nepozastavujte. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Opravdu pekelná jízda, ikdyž jak se to vezme. Tarantinův nádech se nedá opravdu popřít, nicméně příběh je jednonuchý a místy o ničem a z cesty... Vyvraždovačky gangů navzájem jsou dobře stravitelné, krev lítá všude kolem a tak to u Tarantina už bývá. Bishop se toho chopil celkem s rozumem. Obsazení svůdných, nebo nahých koček bylo ve filmu pěkně rajcovní, ikdyž převážně se kamera točila z cety právě na tuto část s hlavním hrdinou. Herecká volba byla tou zprávnou a sečteno, podtrženo prostě střílečka a vyřizování starých šrámů, jak má být. Nicméně žádnou bombu nečekejte. Lepší 3* ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená motorkářská movie, prostá pořádné akce a plná naprosto nesmyslného tupého kecání, které snad mělo nahradit chybějící děj. To vše korunoval naprosto příšerný výkon Larryho Bishopa v hlavní roli. Ten se na režisérské židličce tak soustředil sám na sebe, že opomenul pořádně využít trojici Madsen-Carradien-Jones, která s tim mohla aspoň něco udělat. 15% za zmíněné trio a za pár hezkých holek. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jméno, které se objevilo v úvodních titulkách, mě nenechalo na pochybách, že se rozehraje něco šíleného, ale na to už bych měla být zvyklá. Evidentně nejsem, protože Tarantino a jeho věrný následovník Bishop, mimochodem hraje i hlavní roli, mě opět překvapil. Vinnie Jones se mi do téhle party vyvrhelů nějak nehodil. Muzika se mi líbila, hodně zachraňuje a dodává filmu tu správnou šťávu, i když to je málo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pekelně drsný, nádherný kozy na každým kroku tohohle filmu a nesmírně kundoidní Leonor Varela, ale kvůli přílišnýmu rozkouskovaní příběhu na jednotlivý moc nenavazující scény to prostě nepůsobí jako celek moc dobře, což je fakt velká škoda a nezachrání to ani oblíbený herci Quentina Michael Madsen nebo David Carradine. Krom toho mi přišlo, že je tady velká snaha o kultovní dialogy, což se občas podaří, ale občas z toho vzejdou blbý kecy. Nicméně konec se hodně vydařil a Vinnie Jones to koupil excelentně. 3,5* ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Producent Quentin Tarantino měl hrát původně postavu Comanche. (don corleone)

Reklama

Reklama