Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Pro motorkáře možná kult, pro obyčejného diváka dost velká nuda. Opelichaní herci, žádná akce, pitomoučký příběh, jenž je vyprávěn naprosto nesmyslně, nic-moc hudba, absence originálních nebo alespoň dobrých nápadů a tempo tak pomalé, že si budete myslet, 83 minut znamená 4 hodiny. Jako jo, pár záběrů na motorky je slušných tu a tam uslyšíte slušnou hlášku, ale je toho fak málo. Slabota, která se chce tvářit drsně a přitom ztratí dech už v předtitulkové sekvenci... 10% PS: už poěkolikátě, sebevíc nahých krásek neudělá žádnou scénu samu o sobě sexy... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pekelně drsný, nádherný kozy na každým kroku tohohle filmu a nesmírně kundoidní Leonor Varela, ale kvůli přílišnýmu rozkouskovaní příběhu na jednotlivý moc nenavazující scény to prostě nepůsobí jako celek moc dobře, což je fakt velká škoda a nezachrání to ani oblíbený herci Quentina Michael Madsen nebo David Carradine. Krom toho mi přišlo, že je tady velká snaha o kultovní dialogy, což se občas podaří, ale občas z toho vzejdou blbý kecy. Nicméně konec se hodně vydařil a Vinnie Jones to koupil excelentně. 3,5* ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Moc cool, aby to cool bylo. Moc blbých keců, aby se mi to líbilo. Tarantino ukázal, že jako jeden z mála umí opravdu poutavě kecat o hovně a Bishop je jen levná náhražka, jehož postava mi kurevsky lezla krkem, což neznamená, že bych s ním nechtěl natáčet. Těch žhavých ženských čekajících na přeříznutí tam teda panečku bylo požehnaně. Avšak ani Madsen s nadváhou, přivázaný Carradine, Hopper na prdítku a ani potetovaný a kuší holdující Vinnie Jones nestačili na to, aby mě Bishop něčím vtáhnul doprostřed dění. Nudit se ale nedá, protože je co k vidění. [Přesná stopáž: 80 min] ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když někdo začne točit z pouhé euforie a scénář se mu v ruce příliš neohřeje. Larry Bishop chtěl zkrátka natočit bombastický šovinistický film, tak tam narve motorky, cool styl, hlášky parazitující na Tarantinových filmech a jelikož má každý chlap rád porno, tak tam nacpe i něco z tohohle krásnýho řemesla. O filmu jako takovém nemůže být řeč, spíše jde o takové pitomé leporelo jednoho omšelého herce o tom, jak natočit zpackaný film… ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Quentin Tarantino se mezi režií čas od času připlete k různým projektům, které pak využívají jeho jméno jako hlavní tahák. Podobně je tomu i v případě tohoto neskutečně trapného a nudného béčka, kde se parta dědků (věk se pohybuje v průměru od 40 výš) tváří maximálně tvrdě a nejinteligentnější slovo, které vypustí z huby je "fuck". Nezkušený Larry Bishop, který tento brak režíroval a zahrál si v něm hlavní roli se nejspíš strašně bavil jako všichni zúčastnění ale ve filmu se vůbec nic neděje a nazývat ho akčním je hanbou pro tento populární žánr. Příšerná hovadina. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Larry Bishop a Michael Madsen, hlavní protagonisté filmu se potkali při natáčení Tarantinova Kill Bill 2, rozhodli se, že spolu udělají film. (don corleone)
  • „Victors“ jsou do češtiny přeloženi jako „Viktorové“. Výraz lze však přeložit také jako „Vítězové“. (Chibs)

Reklama

Reklama