Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

P. J. D. odpad!

všechny recenze uživatele

Na stupnici stupidity od jedné tohle získává plný počet bodů. Tohle si nezaslouží ani můj komentář. Jasný odpad. Já měl tu smůlu, že jsem viděl jeden díl. Ať je toto varování pro vás, ať na to nekoukáte. Tenhle seriál (pokud se to tak vůbec dá nazvat) postrádá hlavu a patu a především jakoukoliv známku inteligence vyšší, než má šimpanz v zoologické zahradě. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Asi budu riskovat ukamenování, ale ... K tomuto seriálu jsem přistupoval s obrovskou skepsí, ale co to? Ono to není strašné. Ono to není ani průměrné. Ona je to poměrně slušná sranda. Sice mě to (zatím) nedonutilo si sehnat všechny díly, ale když na to v televizi narazím, tak nepřepínám. Miley Cyrus je poměrně roztomilá, stejně jako její kámoška Emily Osment. Billy Ray Cyrus hraje obstojně a má dobré hlášky a Jason Earles jako seriálový bratr hlavní hrdinky je jednoduše cílená komediální postavička. Ze současné seriálové produkce pro mládež tento počin hodnotím hodně vysoko. Je to prostě neškodná oddychovka. P.S.: Podotýkám, že je mi 22 let a mezi mé oblíbené žánry se řadí například splatter horory či filmy od Montyho Pythona. A přesto to sleduji ;-) ()

Reklama

Mortemiss odpad!

všechny recenze uživatele

Ách jo, chudák Disney, kdyby tohle viděl, nepochybuji o tom, že by se převracel v hrobě. Nějaká pinda s blond parukou, která se v noci natřásá na pódiu a hystericky kříčí na dav, jejiž hlavními posluchačkami jsou děti do 13 let...a ve dne je to obyčejná pipka z předměstí. Kdy tohle skončí? Mrkněme pár let do předu. Z roztomiloučké dívčiny je stejná běhna, jako Britney S., která se na počkání svléká před kamerou, aby si udržela popularitu. Prostě to shrnu, strašná prasečina jejiž hlavní postavou je zablokovaná a naivní holčička ;) ()

Elyon odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle by měl být už nějaký zákon. Že jde celý podnik Walta Disneyho do háje je jasné už několik let, ale Hannou Montanou to vážně přehnaly. Ale lidi z Disneyho ví moc dobře, jak vyrábět seriály pro puberťáky (lépe řečeno pro puberťačky) a tahat z jejich rodičů peníze za penály, nálepky, tašky, panenky a další kraviny s obrázkem Miley Cyrus. Na druhou stranu můžu alespoň o něčem psát články a nadávat na konzumní společnost, beztak jsme banda pitomců, která se nechává zmanipulovat už od dětství. To už raději ty Kouzelníky z Waverly place, sice je to stejná hovadina, ale pořád lepší než tohle. ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Několikanásobný obhájce titulu Trapnost roku. Děkujeme Disney Chanelu za opravdu humorný přínos a gratulujeme zesnulému panu Waltovi k tomu, jak se z jeho studia stala největší továrna na nezasloužený prachy. Občas si říkám, jestli to nevytvořili emzáci, aby nám vymyli mozky. Ne, odpad není póza, odpad je realita. ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Původně měl seriál končit tak, že všechno o dvojím životě Miley a Hanny Montany byla jen Mileyiina (Miley Cyrus) představivost. Od nápadu však bylo později upuštěno. (Claude Speed)
  • Název odkazuje na píseň „Mammas Don't Let Your Babies Grow Up to Be Cowboys“ od Willieho Nelsona. (LUKICKK)
  • Název odkazuje na píseň „Annie Get Your Gun“. (LUKICKK)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama