Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (585)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $175miliónovTržby USA $198,351,526Tržby Celosvetovo $379,882,019Tržby za predaj DVD v USA $69,265,302 //počet predaných kusov 4,009,913║ Štúdio DreamWorks opäť milo prekvapuje, minimálne tak ako to bolo u Kung Fu Pandy. Tiež mi spočiatku neprišiel trailer na túto rozprávku zrovna moc lákavý a opak sa stal pravdou a tvorcovia ponúkajú dobrodružnú jazdu z neskutočne čudnou uletenou partiou monštier na čele z obrovitou Súú-zaan. Príjemná oddychovka. /videl v kine: 95%/ (videl na festivale Comics Salon 2009) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Úžasná pecka, u které budou fanoučci sci-fi vrnět blahem a ostatní se budou hodně bavit. Animace je parádní, akce je skvělá,ale hlavně je to až po okraj naplněný hláškama a odkazama na jiný filmy. Oproti Pixaru to možná je pořád trochu jednodušší, ale bavil jsem opravdu maximálně. Nehorázně rychle mi to uteklo a až na nějakou pětiminutovou vysvětlovací pasáž jsem se vůbec nenudil a měl pořád na tváři široký úsměv. Možná jenom škoda, že jsem nevychytal originální znění, protože slyšet Hughe Laurieho jako šíleného vědce by bylo ultimátní. Dabing ale i přesto fajn a Bob musí vládnout asi v každém jazyce. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák, ze kterého se dá citovat klidně celý den po projekci (ozkoušeno - Vivat Gallaxhar!). Jen bych dal cokoliv za originální znění (ač je dabing rozhodně povedený), které by možná odstranilo těch pár méně vtipných pasáží a dovolilo mi jít na pátou hvězdu. Želé Bob je každopádně boží. P.S. Pro uvedení 3D technologie si česká kina nemohla vybrat lepšího kandidáta. Akorát to chce sedět blízko u plátna (nejlépe taková čtvrtá řada) a vydýchat vyšší vstupné, které má být nekřesťanských 219 korun. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi primitivní děj, tak jako to animák vyžaduje. Film je koukatelný prakticky pro všechny generace. Děti se zasmějí, starší zavzpomínají. Já osobně se bavil. Akce střídá akci. Méně vtipná scénka tu více vtipnou. Animace, leč jsem měl možnost vidět pouze 2D, tak oku lahodící. Charaktery postav dostatečně kvalitní. Na plný počet to není. Nicméně příjemně strávených 90 minut. ()

choze 

všechny recenze uživatele

3D filmy měly dva vrcholy - poprvé v první polovině 50. let, kdy zahrnovaly mj. právě monster filmy jako IT CAME FROM OUTER SPACE nebo ROBOT MONSTER a podruhé v první polovině 80. let, kdy se v tomto formátě vyrojilo několik převážně hororových béček (sequely AMITYVILLE 3, PÁTEK TŘINÁCTÉHO 3, ČELISTI 3 aj.). Shodou okolností se k nám toto jaro vrací 3D v obou těchto svých podobách - jako pastišový monstr animák a jako remake osmdesátkové béčkové vyvražďovačky (KRVAVÝ VALENTÝN). MONSTRA VS VETŘELCI si utahují i skládají hold klasickým americkým monster filmům 50. let, které se přiznám jsem neviděl, ale mám o nich povědomí. Na film jsem zašel, protože jsem doufal v další ÚŽASŇÁKOVY jen s monstry namísto superhrdinů a i když je akce stejně kvalitní, scénář je výrazně slabší a pomoc v podobě 3D se tak filmu celkem šikne. Zparodování komunikace s mimozemšťany (Faltermayerovou) hudbou jako v BLÍZKÝCH SETKÁNÍCH bylo geniální. "TAK TY NA MĚ TAKHLE? OCHUTNEJ OLOVO! NO NE, JEMU TO VÁŽNĚ CHUTNÁ." ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Klávesy, na které hraje prezident Hathaway (Stephen Colbert) při komunikaci z robotem, jsou Yamaha DX7. (HellFire)

Reklama

Reklama