Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Reklama na nenápaditost a průměrnost. Vemte si všechna slasherová klišé, přidejte hloupě se chovající policajty, necharismatického padoucha a průměrné herce a máte Prom Night. Upřímně řečeno jsem se těšil na remake klasiky z 80tých let Hello Mary Lou: Prom Night a o to bylo zklamání větší. Někdo, kdo vidí slasher jednou za pět let, to možná ocení. já ne. 30% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jediné klady tohoto filmu jsou: pěkné herečky, hluboké výstřihy a pěkný maturitní večírek (prostředí). Jinak jde ovšem o směsici laciné kopie podprůměrných slasherů a přehlídku nelogických scén i chování jednotlivých postav. Docela mě překvapuje, že se k natočení takové paskvilu snížili i takové herečky jako Jessica Stroup a Brittany Snow. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka teenagerů, která ovšem neděsí ani není napínavá. Největší problém je to, že už od začátku víme, kdo je vrah - tudíž není důvod být napnutý a skákat zděšením s každý zavřením zrcadla. Pak přichází naprosto nelogické vyvražďování všech, kdo vrahovi přijdou pod ruku (tedy i naprosto nevinné pokojské) a člověk si říká: Proč? Vrah podřezává hrdla, ale nikde není ani kapka krve. Následně z několik hodin staré mrtvoly začne kapat krev. Nudnější horor jsem už dlouho neviděla. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tak s hororom to má veľmi málo spoločné, lebo všetky krvavé scény sú ponechané len na divákovu predstavivosť, takže prístupnosť od 12 rokov úplne v pohode, tých pár kečupových fľakov ani deti nevydesí. Ľakačky tu sú, ale úplne primitívne a účelové, že bu a nič a bu a stále nič, toto nefunguje. Z psychopata nejde žiadny strach, policajti sú úplní amatéri, postavy sa chovajú typicky hororovo debilne a celé je to riadne pritiahnuté za vlasy, až som začal fandiť psychoušovi, aby tú štetku už konečne zapichol, nech je koniec. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. Time of the Season - Ben Taylor [4:24] ,2. This is All That We Know - Mr. Me Innit [3:11] ,3. Call in the Calvary - The Shys [2:27] ,4. Oh My - Mellowdrone [3:30] ,5. Love and Touch - Kovas [3:24] ,6. I Believe in Your Victory - This Will Destroy You [6:34] ,7. Time After Time - Quietdrive [3:06] ,8. Up In Here - Kovas [3:57] ,9. Callin' Me - Consequence [3:39] ,10. Deadline - Time Tells All [2:35] ,11. Your Eyes - Gary King [4:17] ,12. I Still Remember - Bloc Party [4:23] ,13. Brave - Tawgs Salter [3:40] ,14. Paralyzed - Rock Kills Kid [3:05], ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Los Angeles, Culver City, Južná Pasadena (Kalifornia, USA) a Newport (Oregon, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama