Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (572)

imf 

všechny recenze uživatele

Pořád to tak nějak ze setrvačnosti funguje. Podobným způsobem jako Velmi Křehké Vztahy. Komu stačí trochu torture porna prokládaného soap detektivkou a omláceným vizuálem, ten si může udělat další čárku. Pila projde divákem jako nůž horkým máslem. Bez chuti a zápachu, neudělá neplechu. Tedy až na tu ztrátu času samozřejmě. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

A dalšie otázky a otázniky. Už ma ani nebaví o tom polemizovať a hľadať súvislosti či chyby ,medzi jednotlivými dielami a ich prepojeniami. Pasce sú cool, Tobin Bell stále pútavo mudruje a šoky na konci jednotlivých dielov dokážu prekvapiť. To, že je SAW seriál ktorého časti vychádzajú raz ročne ste si už asi všimli, ale tento diel si hned po konci pýta šestku. Stále len dalšie otázky a málo odpovedí. Dúfam, že sa jedného pekného dňa dočkám aj rozuzlenia. Saw V nie je dobrý ako napr. prvé tri diely, ale stále nie je hrozný.. dobre sa naň pozerá a 55% si zaslúži. ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Nemít vedle sebe v kině příjemnou společnost, jdu s hodnocením ještě níž. Naprosto tuctová a podprůměrná detektivka s jedním, maximálně dvěma zajímavými a zapamatovatelnými momenty. Myšlenková koncepce prvního dílu ztracena někde v nenávratnu a ze série se stala prachsprostá továrna rýžující dolary, jako obvykle. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tak zase trochu jinak, ale přesto úplně stejně. Jigsaw by se dal přirovnat k nesmrtelnému, které obchází neviditelný a připravuje všechny možné pasti na zkažené lidstvo... a mě se to líbí. Přestože je Jigsaw už opravdu hodně recyklovaný (100x vymačkaný citron....) bez jeho hlasu si dokáže divák Saw těžko představit a upřímně, možná ani nechce. Tentokrát je krev a nechutnosti na mnohem nižší míře než dříve a to je ku prospěchu, i když se děj stále nepřibližuje překvapivým koncům prvních dílů, což mě dost mrzí. Do příště doufám v nějakou inovaci, opět starý dobrý videoklipový styl a v Jigsawův hlas z jeho kryogenní komory, kde odpočívá a plánuje svá "další díla". PS: proč jsou na plakátech ty sestřičky a ve filmu nic? ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Největší paradox pátého Saw tkví v tom, že třebaže je provázáno zejména s prvním Saw více než díly předchozí, tak nutnost jejich znalosti je zde nejmenší. Divák si totiž nebude všechny ty rádoby vysvětlivky minulosti obtížně doplňovat do předchozích dílů, nýbrž je složí jen k sobě tak jak jsou, jakožto útržkové flashbacky podkládající pouze příběh Saw V, nikoliv celé série. Ovšem znechucení filmem nepramení z lenosti, či zapomětlivosti, Saw V nabourává to, co před tím už jednou dávalo jakš-takš smysl a samotné nepřináší nic převratného. Opět pár brutálních smrtí, povrchní děj, do kterého by se zase dalo vložit x vsuvek a flashbacků a nezajímavé a nepropracované postavy... Tudíž jedinými diváckými atrakcemi zůstávají působivý závěr (z kterého lze vyvařit 10 dalších Saw) a brutalita s krví, která snad nikdy neomrzí... 4/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (18)

  • Julie Benz (Brit) byla natolik ovlivněna intenzitou svojí role ve filmu (zejména strašlivým vyvrcholením), že z toho měla noční můry. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy agent Erickson (Mark Rolston) mluví s Jill Tuck (Betsy Russell), je na stole fotografie Ericksona a jeho ženy. Jde o fotku Marka Rolstona a jeho reálné ženy. (c.tucker)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama