Reklama

Reklama

Yes Man

  • USA Yes Man (více)
Trailer 3

Carl Allen je zatrpklý bankovní úředník, který se dosud nevyrovnal s odchodem manželky. Pokud to jde, zapírá se před kamarády, večery tráví u videa, je protivný a téměř na všechno odpovídá slůvkem ne. Jednoho dne však narazí na bývalého kolegu, který mu nadšeně vypráví o svém novém životě, který začal, když se přidal k „Yes Manům“. Carl se vydá na jejich seminář, kde ho Nick představí charismatickému vůdci Terrenci Bundleyovi. Ten ho přiměje ke slibu, že od té chvíle bude odpovídat pouze „ano“. Vzápětí Carl musí svézt bezdomovce do jeho parku, a ještě mu dát peníze. V bance začne žadatelům schvalovat podivné půjčky. Na koncertu, na který by normálně nikdy nešel, se setká se sympatickou Allison. Začne s ní prožívat řadu bláznivých dobrodružství, jako je večírek fanoušků Harryho Pottera, výlet do telefonního muzea nebo střelba na asfaltové holuby. Ke svému překvapení zjišťuje, že říkat „ano“se vyplácí a že se mu nový život líbí. Ukáže se však, že i toto slůvko má svá úskalí. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (1 334)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey je vynikající komik a téhle komedii dává svůj osobitý punc jedinečnosti. Přesto se mi jevila jako další v řadě těch s otřepaným scénářem. Člověk, který se díky náhodě zamiluje, následují chvilky štěstí, pak příjde klasicky šokující novina, rozchod, snaha o usmíření, předstíraný nezájem, definitivní usmíření, polibky, závěrečný potlesk (i když ten tam vlastně překvapivě chyběl)... Vše je na jedno brdo, ale jak říkám, díky Jimimu je celá o stupeň zábavnější. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zcela nepokrytecky jsem se bavil a bavil jsem se výborně. Trapností jsem se ošíval pouze u zbytečné scénky s "horny grandma", jinak je film většinou zdařile oproštěn jak od Carreyho ksichtařské exhibice, tak i od nevkusných vtipů. Mimochodem, samotný námět je výborná věc, a ačkoliv je vyhrocen pro crazy odstín téhle komedie, nese si v sobě i řádku podnětů pro divákovo uznalé přikývnutí. Neškodné, upřímné, zábavné a Carrey i Deschanel jsou ve svých rolích fantastičtí. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem dělal všechno možný. Hlavně jsem žil. Vylezl jsem na Kilimanjaro, jedl jsem netopýry v Laosu, skolil jsem krávu bazukou." Yes Man je film určený pro mě. Žil jsem totiž jako Carl život na baterky, ale jednoho dne mi ho pozitivita změnila k nepoznání. Nebylo to sice slovo ANO, ale bylo to hodně podobné. Jakmile jsem však potkal guru Terrence, tak jsem do toho šel naplno. Rozhodně chci pilotovat letadlo, hrát na kytaru a zpívat sebevrahovi na římse a samozřejmě chci vést joggingový fotokroužek v korejštině. K dokonalosti mi však kousek chybí, protože zatím nehodlám pít Red Bull, nechat se okrádat bezdomovci a mít sex s důchodkyní. To si asi pošetřím na příští život. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu je hodně dobrej, ale od chvíle, kdy Jim Carrey začne na všechno odpovídat "ANO", se z toho stane taková obyčejná romantická komedie a Jim Carrey celou dobu akorát pobíhá sem a tam a koná dobrý skutky. Ale najdou se tam i nějaký povedený scény (např. obvinění z teroristickýho útoku nebo mejdan ve stylu Heryho Potrata). Nenadchne, neurazí - 3 hvězdičky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela podařená oddychová komedie. Jim Carrey už má za sebou sice mnohem podařenější kousky, příběh není nijak originální a víte co přijde za chvilku. Díky slušnému tempu to ale uteče velmi rychle, takže to stačí docela zakrýt i ty slabší chvilky. A navíc Carrey je stále výbornej a pořád se mu to ksichtí jako za mlada. S roztomilou Zooey Deschanel navíc tvoří dobrý pár a ta chemie mezi nima funguje. Prostě slušná jednohubka, na Carreyeho poměry možná slabší ale i tak hodně fajn.70% ()

Galerie (101)

Zajímavosti (33)

  • Při druhé návštěvě videopůjčovny si Carl (Jim Carrey) vybere film Cable Guy (1996). V jisté chvíli je také vidět film 23 (2007). V obou snímcích hrál Jim Carrey. (HellFire)

Související novinky

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

22.03.2009

Přinejmenším pro americké publikum. Ano, na neděli jsme si pro vás odložili trochu bulváru ;-). Možná už jste si říkali, kam se poděla komedie I Love You Phillip Morris, kterou Jim Carrey natočil… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Reklama

Reklama