Reklama

Reklama

Pravda vždy vítězí – nebo snad ne? Původně filmový publicista, posléze úspěšně zavedený scenárista a režisér Rod Lurie (Poslední pevnost, Strašáci, seriál Zatracení) natočil snímek o dvou silných, i když naprosto odlišných ženách, které se snaží chránit to, co ve svých životech považují za podstatné. Rachel Armstrongová (Kate Beckinsaleová), mladá reportérka významného washingtonského deníku, ve svém výbušném článku odhalila totožnost agentky CIA Eriky Van Dorenové (Vera Farmigaová) a upozornila na nečisté praktiky americké administrativy. Zatímco Erica musí bojovat o svou pověst v agentuře, Rachel se za každou cenu snaží ochránit svého informátora, ale stojí proti ní příliš silný soupeř – samotná americká vláda. V dalších rolích napínavého thrilleru Nic než pravda se představují Angela Bassettová (Avengers: Endgame), David Schwimmer (Přátelé), Matt Dillon (Jack staví dům) a Alan Alda (M*A*S*H). (Česká televize)

(více)

Diskuze

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

Film o jedné zrůdě, která zcela zbytečně připravila o život matku malého dítěte. 

Ano, odhalit praktiky americké vlády. Žádný důvod, proč odhalovat identitu tajného agenta vlastní země. Na to, že je absolventkou prestižních škol, příliš tupá, aby pochopila, jaké nebezpečí to bude znamenat pro tu odhalenou tajnou agentku. Příliš tupá. A příliš tupá, aby pochopila, že se kvůli zbytečnému odhalení tajného agenta vlastní země připravila o tři roky s malým synem, což je v jeho věku hodně dlouho. Takže traumatizovala dvě malé děti a zapříčinila smrt matky jednoho z nich. Gratuluji k bezcharakternosti, k hyenismu, k debilitě. 

Honzeek95

Honzeek95 (hodnocení, recenze)

SPOILER: Jednou vám v autobuse řekne nějaké dítě, že jeho matka je agentem CIA a vy o tom hned napíšete v novinách a odsedíte si za to 3 roky.. Aneb demence na entou..

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

USA jsou odporný totalitní policejní stát a jejich demokracie a svoboda jsou jen mýtem z minulosti

Anole

Anole (hodnocení, recenze)

Celý film bylo jasné, kdo je tím "zdrojem", což mi trochu zábavu kazilo, ale i tak super podívaná...

pezz

pezz (hodnocení, recenze)

Téma ako zachovať novinársku profesionalitu aj za cenu zničenia vlastného súkromia. Katy podala výborný herecký výkon, pravdivý a uveriteľný aj na plátne. Správna voľba herečky na skutočnú postavu.

cwapik

cwapik (hodnocení, recenze)

film o myšlence a postoji, pro mnohé nevyzrálé těžko ztravitelné....normálně bych našel místa kde to chtělo zkrátit stopáž ale dneska mě to sedlo, takže dobry jinak tohle by v soucasne dobe nikdo kvuli diteti nepodstoupil...tomu opravdu neverim

spivo

spivo (hodnocení, recenze)

Celej film je strašná nuda!!! Doufám že už nikdy nic takovýho a nudnýho NEUVIDÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!

worth

worth (hodnocení, recenze)

SPOILER Myslim, ze pointa filmu uskodila a pri hodnoteni filmu som ju velmi nebral do uvahy. Ak by to povedala apon tym kolegom v praci alebo pravnikovi, tak by ju prefackali ci jej nedrbe. Cely film bol o tom, ze nemoze vyzradit zdroj, pretoze zdroj by prisiel o pracu, siel by do vazenia, a nakoniec by bol mozno lyncovany (nadnesene povedane) kvoli smrti agentky. To by sa ale nestalo, pretoze zdroj bolo nevinne dieta, z ktoreho informaciu nahodou a sikovne vytiahla.

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

SPOILER______________NE. šlo o agentčinu dceru, takže ta už by se s tim počastovala sama. JE to něco jinýho, než když se jedná o takový zdroj, jaký to většinou je -- což devítiletá dcera, která je u toho, jak se doma její rodiče - tajní agenti baví o jejich misích, což je neuvěřitelná lehkovážnost, rozhodně není. všemu, co se posralo, šlo zabránit, když měla tu velmi osobní chvilku s agentkou.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

havLord: ano, nestalo by se vůbec nic, nejspíš by jí totiž nikdo nevěřil a nadto by porušila svůj slib, což pro tebe asi nemá žádnou váhu

Pit

Pit (hodnocení, recenze)

Blackberry: okey... tak idem potom tak skoro ako sa len bude dať  / you are still in my Top list... I don´t forget - thanks for recommending /

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

Pit: tiež som to odkladal, ale pozri sa na moje hodnotenie a komentar a snad sa rozhodnes (recommended by maybe your past member of your top list :-) )

Pit

Pit (hodnocení, recenze)

Tak čo teda??? Oplatí sa na to pozrieť... doporučujete mi to ?

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

jeji duvod proc neprozradit zdroj byla pekna mrdka. smal jsem se, az jsem se za bricho popadal, kdyz mi to docvaklo. vzdyt by se nestalo VUBEC NIC, kdyby tenhle zdroj prozradila ... a stacilo to rict jen ty agentce. proste zkurvena demence.

bajahor

bajahor (hodnocení, recenze)

To vysvetleni bylo hodne suprove...Tohle by me ani nenapadlo...Tim se mi ten film vic libil...

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

No popřemýšlel jsem a po uvážení jsem musel dat 3 hvězdy, stále slušný, Matt Dillon asi v nejlepší roli co jsem ho viděl, ale fakt jsem nepochopil, proč to nechala zajít tak daleko, podle mě to mohla klidně říct, kdo byl její první zdroj, teda před tou vraždou, ten důvod té mlčenlivosti tam nebyl zobrazen tak, aby se dal spolknout...

Isaac

Isaac (hodnocení, recenze)

Nevite kde k tomu filmu sehnat CZ titulky? Mam verzi na 1CD (700MB) a www.titulky.com zatim bohuzel nepomaha..

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

jéjej.. takovy obsazeni.. kua.. ja vim ze to pisu u vetsiny filmu.. ale proste se tesim :) i kdyz rezie nic moc..

Reklama

Reklama