Reklama

Reklama

Monty Python v Hollywoodu

(divadelní záznam)
  • Velká Británie Monty Python Live at the Hollywood Bowl
Trailer

Obsahy(1)

Legendárna skupinka britských komikov, vystupujúcich pod názvom Monty Python predstavuje kombináciu klasických skečov a nového materiálu naživo v Hollywoode. V tejto kolekcii sú zahrnutí spievajúci filozofovia, drevorubači, pápež a mnoho iných. (genetique)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Moje oblíbená šestice opět ukázala své charisma v plné nahotě. Od Pythonů mi ani nevadí, že zde opakují své dřívější skeče, jelikož ono je vlastně jedno, jestli se celek jmenuje "How to Irritate People", "And Now..." nebo "Flying Circus", časový úsek strávený v jejich společnosti je stále velmi fungující, i ty písně, jako třeba "Dřevorubeckou" nebo "Filosofickou", jsem si nahlas prozpěpoval... Jedinou výtku bych měl k občasné předzvěsti tvrdšího humoru, který se nachází i ve Smyslu života - zvracící Gilliam in natura není zrovna nic legračního. Nicméně podobně jako u zmíněného celovečerního filmu se jim to dá odpustit a pět hvězd si jednoznačně zaslouží, byť v kategorii živých vystoupení mám blíž třeba k Rowanu Atkinsonovi. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

V komentároch ku Pythonom sa často spomína, že na vystúpeniach opakujú svoje skeče. A to má byť kritika. Len tak pre porovnanie; keď ide na turné kapela, tiež prezentuje svoj súčasný album, pridá nejakú klasiku a sem-tam nový song. A keby aj, je zrovna u nich opakovanie problém? Keď opakujú tie najlepšie, najoriginálnejšia a najšialenejšie gagy, čo kedy hlava intelektuálneho zhúleného perverzáka, alebo Božia ruka, stvorili? Keď je výsledkom repetitívnosti, stále rovnako nezastaviteľný Idle, kamenný ksicht Grahama Capmana, "operný" hlas Jonesa, "švihlá" chôdza Cleese-ho, lietajúci spievajúci Gilliam na lane, alebo všetko, čo povie alebo znázorní Michael Palin, originalita stráca časť svojho významu. Oni sú skrátka výnimka, je to tak. Vždy som chcel byť ....................................................................................... drevorubač ! ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Keby mali kabaretné skeče a humorné scénky, z ktorých sa skladá prakticky celý film, úroveň aj v nasledujúcom filme, nie je čo riešiť. Perfektné parodovanie samotného amerického národa si Američania prekvapivo užívali, nie však menej ako ja. A nie len to, na ranu sa dostávajú aj Briti samotní, nemeckí a grécky filozofi atď. Negatívum potom vidím už len v muzikálnom podtóne, ktorý v pár piesňach vôbec nenadchol. 80%. ()

Viburnus 

všechny recenze uživatele

- Albatros! Albatros! - For he's a lumberjack and he's ok, he cut down trees and works all day, Wednesday he goes shopping with his old mama! - Never be rude to an Arab, to a Gypsy or Jew! Never be rude to an Irish man, no matter what you do... - Nooo, a co kdyby se to jmenovalo Předposlední večeře Páně?! Určitě nějaká musela být! Graham Chapman vítězící nad sebou samým v napínavém wrestlingovém zápase nebo rušící scénku prodeje albatrosů neboť je už příliš hloupá... :D Jen o tom píšu, začal jsem se usmívat. Jak já těm Amíkům závidím, že je viděli na živo... Jsou geniální. ******* ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Opět skvělé, vynikající, ale zase ne nejlepší. Ono je tam hodně vtipných scén a ten humor se mi fakt líbí, ale prostě ne vždy se zadařilo a zpěv mě totálně nebavil, takže jsem ho přeskočil vždycky, tím mi vzniklo tak 50 minut čistého času, což není zase tak moc. Ale jako pokud se člověk chce zasmát, tak je to dobrá volba. ()

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný prvými analógovými High Definition videokamerami Bosch Fernseh KCK-40 s modifikovanou šírkou pásma z 5,5 MHz na 10 MHz a s rýchlosťou 24 políčok za sekundu, hotové video bolo potom prepálené na 35mm film. (BlueNeon81)

Reklama

Reklama