Reklama

Reklama

Vzrušení začíná ve chvíli, kdy dobrodružství ožívá! Ben Stiller vévodí hvězdnému komediálnímu obsazení v roli Larryho Daleyho, bývalého nočního hlídače v Přírodovědném muzeu, ve kterém výstavní exponáty po setmění ožívají. Nyní však Larry se svými nočními přáteli čelí novým nebezpečím v Smithsonově institutu, kde poněkud rozmrzelý egyptský faraón odhaluje svůj ohavný plán převzít vládu nad muzeem… a pak i nad celým světem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (495)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Teda, jsem překvapen a to ne nějak mile. První díl byl naprosto skvělej, když beru na vědomí i to, že Bena Stillera moc nemusím. Dvojka se marně snažila navázat na úspěch jedničky a nedopadlo to moc dobře. Celkově film není špatnej, člověk se zasměje, ale ne tak až tolik jak by očekával. Nápady už došly, atmosféra tu moc není a film už je přehnaně dětsky fantastickej, což nemusim. Spracování je velmi slušné, to jo, i hudba od Silvestriho, ale nějak mě ve filmu nic extra nepřekvapí a nezaujme. Jedničku jsem viděl několikrát a furt se na ní dá koukat. Ale dvojka stačila jen jednou. Takže hodnotím jen na 53% = *** ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Chybou dvojky je že už to nie je hravé, že už to nie je zábavné a že je to robené na silu, bez nejakej ujasnenej predstavy o čom by to malo presne byť a čo tým vlastne chceli tvorcovia povedať. Zápletka ktorá je na svoju jednoduchosť neskutočne naťahovaná, je kameňom úrazu celého filmu. Vďaka nej sa vytráca magickosť a zostáva akýsi konštrukt situácií, v ktorých postavy utekajú z miesta na miesto, kecajú a snažia sa byť vtipný a pri tom neponúkajú nič čo by sme už pred tým nevideli. Po všetkých stránkach zbytočný film, ktorý nezachraňujú ani šteky slávnych hercov a herečiek a už vôbec nie odkazy na hviezdne vojny. Ben Stiller sa celý čas tvári ako keby hlúposť toho filmu pociťoval. A Silvestri sa bohužiaľ len opakuje. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Podruhé to samé, přeci jiné. Noc v muzeu podruhé je dle mého názoru mnohem zábavnější, pestřejší a hlavně namakanější, než-li první díl. Samozřejmě se opět jedná o filmíček pro dětské publikum, ale své si najdou i starší. Noc v muzeu 2 nepřináší něco, co by mělo někoho nějak zaujmout a přinést mu zážitky na měsíce dopředu, ale shlédnutí za to stojí, už jen díky opravdu velmi rozšířené škále nových postav, postaviček a vůbec všeho, co se ve filmu hýbe. Sice scénář je opravdu mizerný, ale to mi ani na chvilku nevadilo, jelikož u některých scén jsem se docela lámal smíchy, podobně jako prckové všude kolem ;-) Pestrá, zajímavá a především zábavná noc v muzeu podruhé. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $150miliónovTržby USA $177,243,721Tržby Celosvetovo $413,106,170Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,674,546 //počet predaných kusov 585,023Tržby za predaj DVD v USA $51,481,903 //počet predaných kusov 4,083,829║ Nehorázne vatový príbeh, ktorý z 3/4 fakt nemá čo ponúknuť, dej pravežne otravuje, zábavnosť skoro žiadna a iba záver ako tak uspokojí, jedna z mála vecí čo poteší je sympatická Amy Adams a malý trasúci sa Einstein, ináč veľký priešvih. /30%/ ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Zklamání... Nic mimořádného jsem od dvojky neočekával, ani se čekat nedalo, takže mě to ani moc nepřekvapilo, ale i tak jsem čekal, že to bude podobné jak jednička, že to bude navazovat v tom humoru, který mě u jedničky moc bavil a působil na mě příjemně, ale tohle pro mě byl absolutně zbytečný díl a ten humor byl pro mě nudný.. Jak se tam začali přít faraon a "jeho ochranka" proti Lerrymu a zbytku, tak mi to přišlo spíš jako parodie, takže celkově spíš zklamání... 50% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (20)

  • Ve filmu několikrát zazní hudba z filmové série Indiana Jones (od r. 1981). (ČSFD)

Související novinky

Cameron Crowe dobrodružný

Cameron Crowe dobrodružný

14.06.2008

Komu chyběl Cameron Crowe, režisér minimálně jednoho kultovního a jednoho oscarového filmu, ať zvedne ruku! Po vlažně přijatém Elizabethtown se tvůrce odmlčel... a ticho trvá už téměř tři roky. A… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Reklama

Reklama