Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 4

(série)
USA, 2011, 10 h 12 min (Minutáž: 45–51 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Ray Campbell, Emily Rios (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Držitel ceny Emmy Bryan Cranston se vrací jako Walter White, učitel chemie, ze kterého se stal výrobce perníku. Tentokrát musí přelstít drogového bosse Guse Fringa. (Netflix)

Recenze (56)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na plný počet bola rozhodne druhá polovica série ale ten slabší úvod bráni tomu aby som udelil 5*, aj keď záverečná epizóda si tých 99%, ktoré na databáze má určite zaslúži. Walt rules, aj keď treba uznať že to bola predovšetkým Gusova sezóna...prečo som ja vlastne tento seriál tak dlho odkladal nechápem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť som viac epizód série ohodnotil menším ako plným počtom, ale dokopy to neprekvapivo zase dáva stopercentný zážitok. Na BB je asi najpozoruhodnejší fakt, že sa každou sériou lepší a lepší a je vidno, že tvorcovia nevaria z vody a zrejme majú dosť dopredu premyslené, kam bude seriál smerovať aj povedzme o dva roky. Alebo už sú do písania scenárov o Waltovi a spol. tak in, že to ide proste samo a seriál akoby žil svojim samostatným životom. Mám dojem, akoby im postavy z fikčného sveta v snoch našepkávali, čo budú robiť ďalej a scenáristi to iba ráno dávali mechanicky na papier. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase je to o level lepší než předchozí série. Paráda! Scénář, ach jak já miluju práci na scénáři u tohohle seriálu. Má to zvraty, úžasně vygradované scény, herecké výkony, které nemají konkurenci, a celé to provedení je bezchybné. Breaking bad is best show ever! Od 5 série očekávám ještě víc, pojď mi! " I won". ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brilantní práce s rozpočtem a se scénářem. Pořád minimalistické scény o dvou až třech hercích, ale pocit, že je člověk uprostřed Coppolova nebo Scorseseho nebo Scottova filmu. Skvělý zvuk ve sluchátkách s netypickým soundtrackem dokresluje ponurou atmosféru na jedničku. Posledních dvacet vteřin lehce předvídatelných, ale nebudu generál po bitvě, užil jsem si to, co někde v první sérii nenápadně vystartovalo s karavanem v poušti. Je to pecka, uznávám bez bolesti. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, takže 6dil 4 série jsem viděla sice naposledy 27.11.22 a další díl až 27.1.23, ale těch posledních 6 dílů jsem už dala za 2 dny a konečně mi to přišlo napínavý... Spoiler, ale řekněte mi, jak asi tak někdo mohl otrávit toho kluka...kdy mu to tak asi někdo mohl přidat do jídla anz by to snědl někdo jiný. ()

Galerie (196)

Zajímavosti (19)

  • Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) brání náklaďák pistolí Heckler & Koch Mark 23 ráže .45 ACP, zatímco oba lupiči střílí samopaly Heckler & Koch MP5K. Při druhém přepadení náklaďáku se uvězněná dvojice hlídačů snaží prostřílet ven zbraněmi M4A1 Carbine a Colt Model 933. Narkoman (Damon Herriman) ve svém domě ohrožuje Jesseho (Aaron Paul) brokovnicí Smith & Wesson 3000. (ČSFD)
  • Pokoutní prodejce zbraní Lawson (Jim Beaver) rozmluví Walterovi (Bryan Cranston) koupi zbraně Ruger KP-89 a prodá mu revolver Ruger LCR ráže .38 special. (ČSFD)

Reklama

Reklama