Reklama

Reklama

VOD (1)

Cirque du Freak je kočovná společnost, jejíž členové pocházejí z těch nejtmavších koutů noci... Šestnáctiletý Darren žije svůj nudný, předměstský život a toulá se ulicemi. To se však změní toho dne, kdy se jako divák dostaví na groteskní představení roztodivných a nepředstavitelných stvoření. Darren je očarován světem tak odlišným od toho, ve kterém vyrostl. Dochází k rozhodnutí a nechává se zasvětit jako učedník upíra Lartena Crepsleyho. S jeho nově nabytými schopnostmi se ovšem stává středobodem souboje mezi dvěma znepřátelenými klany nemrtvých. Je pouze na Darrenovi, aby se v prostředí plném sváru utkal ještě se svou temnou podstatou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (370)

teutates 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, potenciálne sľubné, ale v danom prevedení len priemerné... vadil mi adolescentný štýl, povrchnosť, jednotvárnosť, herecké obsadenie mladšieho osadenstva... vôbec ma to nenadchlo, síce som sa nenudil a film ubehol pomerne svižne, avšak okaté rozdelenie dobra a zla a v tom vyšší záujem, ktorý zostal "utajený"... uúu jsem z toho cely vedle... 5/10 strašne nesympatický Josh Hutcherson a nevýrazný Chris Massoglia. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Mix rychlosti Twilingu, zrůdiček z Hellboye a mihnou se tady naklonovaní mistři Yoda ze Star Wars... Myslím že největší problém u filmu je,že nemá absolutně co novýho nabídnout.Už samotný potenciál je nulový,takových rádoby přelomovýcH fantasy ság je skrátka jak mraky počínaje Percy Jacksonem,Twiling sagou končíc Zlatým kompasem. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Koukám, že žádné filmové pokračování se konat už zřejmě nebude, což je veliká škoda, protože mě Upírův pomocník strašně zaujal. Mám rád, když mám nízké očekávání od filmu a ten mě překvapí jako tento. Barvitost a atmosféra je přesně to co můžu. Děj je výbornej, herci nevadí, vtipné situace, to všechno ukazuje na příjemnou podívanou, jen je škoda, že pokračování se nekoná. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nebolo to tak pohlcujúce, ako STARDUST i ked to malo vtip i fajnové efekty a vcelku dobrú pointu, ale pozerať sa na nekonečné 20 minútové lomenice ma nebaví . Obaja tínedžeri ma tiež pekne srali už len svojou prítomnosťou v tomto snímku. Hutcherson s tým svojim ksichtom vyzerá akoby sa mal každu chvíľu pustiť do plaču, zatiaľ čo jeho filmový buddy Massoglia pôsobil s tou stále pootvorenou hubou ako zhulený a " čo to vlastne odomňa chcú ? " dojmom. Najviac ma v tomto filme zaujala tá vychytaná truhla s držiakom na poháriky, popolníkom a reprákmi ! ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Pokud by se toho ujmul dobrý scénárista a trošku to rozvinul, byl by z toho koukatelný seriál na pokračování, jako byly seriály na televizním kanálu Supermax v devadesátých letech minulého století (např. Bojíte se tmy?). Z traileru to vypadalo na vtipnou podívanou z upírského prostředí. Ale nakonec vám film doslova pije krev a vy prosíte o milost, aby už konečně došlo k rozuzlení. Jenže to pořád nepřichází a nepřichází... A ani nepřijde, protože to evidentně bude filmová trilogie. Aspoň mám jasno, na další díly už se nemusím dívat. Protože dobro vždy vyhraje nad zlem. Nebo ne? ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Film Strašidelný cirkus je natočen podle knižní předlohy kterou napsal Darren Shan, hlavní hrdina v knížce se jmenuje také Darren Shan... Spisovatel v knížce popisuje "svůj" životní příběh. (Vojtino)
  • Osmond Sudd (Michael Cerveris) si rád zkracuje své jméno a nechává se oslovovat pouze O. Sudd - tedy Osud. Lze to vidět i ve filmu na SPZ jeho auta. (ČSFD)

Související novinky

Vousatá Salma Hayek?

Vousatá Salma Hayek?

16.01.2008

Pro ty, kteří propadli jejímu zpěvu v Desperadovi a tanci v Od soumraku do úsvitu, je to téměř bolestná představa, ale nedá se nic dělat mexická kráska si ve své první roli po mateřské zahraje… (více)

Reklama

Reklama