Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jaký vir by působil jen na ženský?" ,,Ptačí chřipka..." Střihoruká Edwardka, šílená zubařka, nasupená řeznice, hooodně vyvinutá Xena, bába s chodítkem (ta neměla chybu!) a dostatečná zásoba golfových holí a míčků. Celý film sice není k uchechtání, ale vtipné momentky se najdou. Ano, takhle se dnes cítí muži - chtějí pro ženy to nejlepší a ony by je nejraději sežraly. Nechápu ovšem, jak někdo může (dle komentářů) v tomhle snímku hledat něco víc, než zábavu. Ostatně myslím, že ženy herečky si tuhle nechutnou bitku pěkně užily. Pokud má někdo pocit, že slabé pohlaví je zde vykresleno příliš drsně, doporučuji přečíst si Země žen od V.Párala....to je kruťárna, nikoliv zábavné zombie krásky, kterým nepomůže ani přechod do Fáze II. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jsou horší věci než rozvod. Třeba Moodley. Moodley! Film na počátku nabere solidní zábavné tempo, které vyvrcholí okamžikem kdy zjistíme, že holky mají menší kožní nemoc. Pak postupně vtipných momentů ubývá a přestože se na ,,to“ celkem dobře kouká, nejsou tu jiná pozitiva. Armáda nasranejch feministickejch kanibalek tak dostává od Zombielandu KO. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Potencial byl velikej, jednotlivy slozky jsou paradni, ale bohuzel jako celek to moc nefunguje. Hlavni particka jsou sice sympataci, ale chovaj se jak naprosty dementi, takze to kolikrat i nasere. Je tu prijemna zmena oproti podobnejm druhum filmu, nemame tu nejakou hromadu zombiku, pouze zmutovany zensky a s maskama si tvurci fakt vyhrali, nektery jsou teda ultimatni kousky. Foru a hlasek tu je spousta, bohuzel zafungujou jen nektery a celej film by moh mit trochu sviznejsi tempo. Ale hodne zachranuje brutalita, nic, z ceho by se clovek zeblil, ale mozky, streva a litry krve si uzijete dosytosti. Takze celkove jsem se bavil, ale stejne jsem se nemoh zbavit dojmu, ze to mohlo bejt jeste lepsi. ()

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Uf, raději se nebudu tvářit, že Doghouse se tím, že nechal nebohé, životem otrávené chlapíky pronásledovat bandou ženských zombií, snažil snad něco hlubšího sdělit o údělu obou, či alespoň jednoho pohlaví. To by mi jeden odpad nestačil a musel bych si založit mulťáka. Raději budu tvrdit, že jsem viděl nevtipnou komedii, nestrašidelný horor,film s nesympatickými postavami bez vlastností, film bez napětí, myšlenky či zajímavého vizuálu, s nezajímavou hudbou... Inu film bez jakýchkoliv pozitiv. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Ako komédia málo vtipné, ako horor málo krvavé a napínavé a ako komediálny horor málo komediálny horor. Briti ma dokázali svojimi horormi, komédiami aj ich skĺbením (Súmrak mŕtvych) vždy pobaviť, ale tentokrát naozaj prestrelili. Už len základná premisa o víruse, ktorý postihuje iba ženy-WTF? Príbeh je nudný, žiadna z postáv vám neprirastie k srdcu a je vám jedno, či to prežije alebo nie. Tentoraz UK prinieslo sklamanie, ale ja verím, že to bol jav ojedinelý a opäť sa vráti Edgar Wright a bude všetko v poriadku. 50% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama