Reklama

Reklama

Hra o přežití

  • USA Surviving the Game (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý bezdomovec, černoch Jack Mason, vykrade s kamarádem Hankem sklad masa a obratně přitom odzbrojí člena ostrahy. Když je o den později jeho přítel mrtev, rozhodne se zoufalý Mason skoncovat se životem. Chce se vrhnout pod kamion, v poslední chvíli ho však strhne člen charitativní organizace Walter Cole a nabídne mu práci u bohatého podnikatele Thomase Burnse. Ten nejprve prověří jeho fyzickou kondici, pak mu nabídne pět set dolarů týdně s tím, že se zúčastní lovu v horách. Další den odletí do Ďábelského kaňonu v Oregonu, kde se setkají s dalšími lovci - Colem, psychiatrem Hawkinsem, Texasanem Johnem Griffinem a finančním magnátem Wolfem, který přijel s dospívajícím synem Derekem. Masona čeká šokující zjištění - štvanou zvěří, kterou se lovci pokusí ulovit, bude on sám. Pravidla jsou jednoduchá. Dostane náskok, a pokud se mu podaří dostat do města, přežije a nechají ho být. Zatímco prchá lesem, muži v klidu posnídají a pak vyrazí v terénních autech po jeho stopách. Vyzbrojeni puškami a vysílačkami prchajícího rychle dohánějí. Mason se však v poslední chvíli vzpamatuje a začne uvažovat. Místo bezhlavého útěku se vrátí do chaty, místo zbraní však najde pouze hrůzné trofeje z předchozích lovů. Také lovci pochopili, že se vrátil, a pokusí se ho dostat. Mason se však ubrání, dokonce jednoho z nich zabije a zapálí chatu. Tím však ostatní jen rozdráždí. Štvanice pokračuje, zemře další lovec a ostatní si uvědomují, že se role začínají obracet. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Vitason 

všechny recenze uživatele

Nekonečný les, parta boháčů, kteří už nevědí, co s volným časem a jeden zoufalý bezdomovec bojující o holý život. Kolikrát už to tady bylo? No, řekněme si to upřímně, několikrát. A co se týká Hry o přežití tak se opravdu nejedná o nic originálního ani o nic, co by v hunting survival žánru způsobilo převrat svým zpracováním, protože Hra o přežití nemá spád, je tu málo akce a likvidace záporáků je celkem nudná. Jediné, co stojí za pochvalu je složení party zvrhlých boháčů, kterému vévodí démonický Rutger Hauer. Škoda jen, že banda lovců nedostala větší prostor. Upocené tři hvězdy. ()

Denny 

všechny recenze uživatele

Skupina psychicky narušených milionářů pořádají kdesi v odlehlých lesích USA honičku na (většinou) bezdomovce,kterého vždy zlikvidují a jeho hlavu si nechají jako trofej. Tentokráte však narazí a rapper Ice-T je všechny zlikviduje. Námět není originální, zaujme účast R.Hauera,který si už v minulosti střihl několik "psychoušů". ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Přesně druh filmu,kterej letěl v půjčovnách na začátku devadesátejch let,a všichni to hltali.Teď už se to líbí jen těm,co maj tenhle žánr a druh filmu doopravdy rádi.I obsazení je na tu dobu příznačný,R.Hauer,G.Busey,ti hráli snad ve všem.A film.Slušně ubíhající děj,dost akce,takže solidních devadesát minut zábavy.Ještě mě napadly dva podobný filmy.O dost lepší Živý terč,a o dost horší Síla pomsty s M.Dudikofem.Taky klasika svý doby.60%. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Typická odpověď na Živý Terč, akurát je zde více rozsáhlé a pěkné přírody. Ice - T byl strašně nesympatický a drzý terč, furt se mu něco nelíbílo, furt mamral. Takový nevděčník se vším všudy. Lovící parta byla v pohodě. Gary Busey to mohl dotáhnout dále. Ale kam se všichni hrabou na hovada ze Živého Terče !! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kterak vágus ze dna společnosti sejmul bandu bohatých lovců lidí. Na tomhle béčku je do očí bijící předvídatelnost, ale možná by mě to ani tolik nesralo, kdyby hlavní roli dostal někdo sympatičtější - Ice-T se mi prostě nelíbil, držela jsem palce Rutgerovi a jeho partě:-). Průměrné akční béčko v relativně atraktivním prostředí lesa. 46% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (11)

  • Kousek země, na kterém Mason (Ice-T) žil, je teď parkoviště americké banky. (kellne)
  • Když parta vzbudí Masona (Ice-T) a vyženou ho z chaty na lov, tak mu Burns vystřelí pod nohy a je jasně vidět, že uzávěr zbraně zůstane zaseknutý dozadu (došly náboje). Pak ovšem vystřelí znovu a situace se znovu opakuje. V průběhu filmu (když jim Mason ujíždí na čtyřkolce) si toho můžeme opět všimnout. (Guilemot)
  • Film sa stal kasovým prepadákom. Ledva dokázal pokryť svoje náklady. (Arsenal83)

Reklama

Reklama