Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Shit, kterej se nedá ani dokoukat, jak moc velká blbost to je. Debilní dialogy nezachrání ani největší hovado, jaký si člověk dokáže představit (btw. Stifler je proti němu romantickej hrdina) a prosím, v jakýmže světě by mohlo něco takového fungovat ? To jsem si myslel, co ale čekat od filmu s K. Hudson. Nebýt tam Alec Baldwin je to naprosté filmové dno, srsly ! My Best Friend's Girl - 15% ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Howard Deutch už svůj debut zjevně nikdy nepřekoná, ale snahu mu člověk upřít nemůže, i když jeho pokusy obohatit romantickou komedii jiným pohledem, než je zvyklé, většinou vyznívají do prázdna. KAMARÁDOVA HOLKA jako romantická komedie nefunguje skoro vůbec, výjimku tvoří plesová scéna, odkazující právě na KRÁSKU V RŮŽOVÉM. Jako politicky nekorektní, chlapsky obhroublý a šovinistický pohled na romantickou komedii, její klišé a schémata funguje obstojně, až na závěr, který musí skončit právě tak klišovitě a schématicky, jak se z toho předtím dělá (u)vědom(ěl)á legrace. Jediným ozvláštněním tak zůstává fůra vulgarit a obhroublý Cookeův humor. Překvapivé nevyužití Biggsovy postavy, která je jen další škatulkou jeho prcičkářských rolí, beru jako klad, stejně tak rychlý spád a (ne)vhodně zvolený soundtrack. Ale jsem rád, že po letech vznikla konečně romcom, která má zajímavý ústřední pár a nikoliv vedlejší postavičky kolem něj, jenom... ono to mělo na víc. 5/10 ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Keď romantická línia funguje len čiastočne a humorná nevyniká takmer ničím, situáciu paradoxne zachraňuje až prehnaná a samoúčelná nekorektnosť, ktorú je možné buď a) odsúdiť b) alebo sa na Deutschovej neúspešnej snahe vyrovnať sa za každú cenu Smithovi či Apatowovi úprimne baviť. Vypožičaný námet z Mr. Fix It v sebe síce skrýval ďaleko viac možností ale vďaka Danovi Cookovi a výbornému pesničkovému soundtracku to odsýpa slušne až do úplného záveru...hoci od fungujúcej romantickej komédie má My Best Friend's Girl ďaleko. 50% ()

ladko 

všechny recenze uživatele

"God, I'm a fag." Ono je to strašne nevyrovnané...A pritom to malo potenciál ísť veľmi vysoko. Film sa snaží byť pekne politicky nekorektný, ale často to vyznieva do stratena. Pekne to vidno na začiatočnom i konečnom "odpočítavaní", kde sa skvelé a poriadne vtipné momenty striedajú s takými, že človek má pocit, že ich snáď napísalo 12 ročné dieťa(so zmyslom pre humor na úrovni 11 ročného...). Naviac romantická línia je často divná...A film po svižnom začiatku trochu v druhej polovici stratil tempo i vtip, aby na konci zase pridal. Ja neviem no, taká jednoduchá, ale rozporuplná R-ková romantická komédia - a miestami debilná(ako tento komentár, ktorému snáď ani sám nerozumiem:D). Je to skôr na tri a pol a hviezdy, ale za ten jej zadok musím dať štyri hviezdy. A btw - cross joint z Pineapple expressu a cross pizza z tohoto filmu by tvorili pekný team:). ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie mám ráda, a ráda se na ně dívám i přestože předem vím jak to skončí, ale tohle byla jen parodie na něco co by možná mohla být romantická komedie a nakonec z toho vylezlo cosi o čem jsem si naprosto jistá, že si znova nepustím. Muselo to být sprosté za každou cenu (to by mi nevadilo, kdyby nebylo slovo fuck v každý druhý větě) a Alec Baldwin tomu ještě dodal korunu. 2* protože jsem se občas zasmála. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • V čase 24:30 bere Alexina spolubydlící do rukou halenku, kterou si prohlíží a potom s ní jde za Alexis (Kate Hudson). V dalším záběru má však Alexis danou halenku už na sobě. (Iveet)
  • Třetí komedie, na které Dane Cook spolupracoval s Lionsgate. (Baffer)
  • Režisér nechal Danu Cookovi hodně volného prostoru pro improvizaci. (HellFire)

Reklama

Reklama