Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

castor 

všechny recenze uživatele

Netypická romance nabízí story, ve které musí zamilovaní hrdinové čelit opravdu zapeklitým překážkám. Jak vypovídá název, první housle tu hraje cestování časem. Ale bacha, žádný natvrdlý Timecop, i když tvůrci tu a tam tak trochu na hrdinovu anomálii kašlou a divák si musí leckdy odmyslet jisté logické lapsy. Jinak je tu ale všechno. Hlavně.. celkový nápad by byl poloviční, nebýt ústřední dvojice. Rachel McAdams i (nikdy mnou příliš milovaný) Eric Bana prozařují většinu scén, náležitě to mezi nimi jiskří a do svých postav se položili s poctivostí. Na diváky zaútočí také slušně rozehrané scény i dostatečně úderná romantika. *** až ****.. já na kapesník ani zdaleka nemyslel, takže za ***.. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Utrpné ... na značně vyšší úrovni než knižní předloha (bestseller - asi nepobírám mainstream knihy, ale alespoň je to čtitelné v originále :), režijně unylé až odfláknuté, maximálně přeslazené, bez herecké šťávy, jediné, co zůstává je nápaditá dějová konstrukce. Bohužel to klasifikuji jako promarněný filmový čas. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

V rámci romantických filmů nadprůměrné dílko. A to hlavně díky fungující chemii mezi Rachel McAdams a Ericem Banou, kterým opravdu věříte, že byli stvořeni jeden pro druhého. Druhým velkým kladem je právě ta zajímavá zápletka s cestováním v čase, díky které například ( ! lehký spoiler ! ) mladá Claire před oltářem řekne ano staršímu vydání Henryho - muži, který ji jako malou holčičku navštěvoval a do kterého se zamilovala. Díky takovým momentům, u kterých musíte zapojit hlavu (nejen si uživat velkou světovou lásku), film získává nový rozměr. Škoda, že finále filmu není tak vygradované jako třeba u Frekvence (s J. Caviezelem a D. Quaidem). A i během sledování mi docházely logické díry u té sci-fi složky filmu. Ta romantická část nicméně funguje na jedničku s hvězdičkou. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl romanťák, jak fusakle pro žirafu s odhalenou prdelkou Rachel jako velebonusem. Filmu rozhodně nemůžu upřít originalitu na poli sektoru pro romantické filmy, ale z toho nám zase pramení určitý legrační záamotky, ale co hlavně že Rachel je krásná i když začínám mít pocit, že pokud chlap neumí cestovat v čase, tak se u Rachel nečape. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Předem upozorňuju, že knihu jsem nečetl. Ale film se mi líbil. Přes počáteční nedůvěru, kdy na mě prvních 20 minut působilo hodně zvláštně, se nakonec vyplatilo film nevypínat a počkat si pěkně až do konce. Pokud bych měl srovnávat, tak mi to nejvíc připomnělo Osudový dotek (tomu jsem dal 4 *). Jenže když se na to zpětně dívám, tak Zakletý v čase se mi líbil mnohem více. A taky aby ne, když Rachel téměř nesleze z plátna a je tak… jak je stupňování "nádherná"? Meganádherná? Ultranádherná? To nejde, prostě je skvělá, je krásná a já jdu dál, k Ericovi, který mi vždy ve filmech přišel takový nijaký, ale tady se našel. Co se snažím říct, je to, že tento film není dokonalý. Je jen dost příjemný a i má jediná výtka, že se neřeší příčina (proč vlastně cestuje, co se mu stalo, že cestuje časem?) ale důsledek (jak se vypořádává s cestováním v čase nejen on) byla tak nějak vyřešena. Takže suma sumárum mi vychází hodně pěkná romantika, kterou si určitě někdy rád zopakuju. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Film se natáčel v Kanadě, konkrétně v Torontu a v Hamiltonu (provincie Ontario). (curfew77)
  • Brazílsky distribútor v internetovej reklame na film nesprávne uviedol, že ho režíroval Brad Pitt, ktorý ho však iba produkoval. (misterz)

Reklama

Reklama