Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

První dva díly Wrong Turn jsou skvělou a krvavou i černohumornou béčkovou zábavou, prostě se neberou vážně. Ve videotrojce chybí peníze a je to vidět, příšerné digitální triky kazí i to jediné, co by film mohlo jakžtakž zachraňovat od naprostého odpadu. Nicméně úplný závěr mne nakonec donutil udělit alespoň jednu hvězdu, obrovská škoda, že tahle brilantní tečka byla tím jediným, co se povedlo. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Začátek konce série. Trojka se po svěží splatterovské řeži proměnila v rukách packala O'Briena v rutinní vyvražďovačku. Ta sice vystřídala partu teenagerů za bohatou skupinu uprchlých trestanců, bohužel jim do cesty přidělí jediného (!) degustátora lidského masa, a to starého známého "Three Fingera." Banda ultradrsných hajzlů je však překvapivě v prdeli: věčně vysmátý kanibal jim v lesním terénu klade jednu pastičku za druhou (navíc mnohdy nehezky digitální), kdežto jejich zbraně ho trefit nedokážou. Vyloženě srandovní je pak scéna, kdy vězni mrtvému kolegovi řežou nohy, jako by to byl kus gothajskýho salámu. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Film je trošku viac thrillerovo orientovaný ako jeho dvaja predchodcovia, oproti dvojke ubral aj na gore ( tu troška zamrzia počítačové efekty, no je tu i dostatok poctivej maskérskej práce ) , ale stále je to solidné pokračovanie s dostatkom vynaliezavých úmrtí, napínavým príbehom a slušnou " buranskou " ( hneď na začiatku je malý odkaz na Deliverance ) atmosférou. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování je taky solidní gore jízda, tady je ovšem již vidět, že některé efekty jsou udělány digitálně, ale co, zas tak moc to nevadí, protože jsou to hrubý masakry! Tentokrát v lesích Západní Virginie uprchne skupinka trestanců a zmutovanci mají opět velký hlad!! Najdou se zde některé nelogičnosti a suché dialogy, ale u tohoto filmu to moc neřeším, tady se tlačí na pilu jinde!! Wrong turn je pro mě perfektní série o zabijáckých zmutovaných kanibalských uchylácích a rozhodně se těším na čtvrté pokračování, podle traileru to vypadá opět na parádní gore - splatter jízdu! ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil hodně. Možná také proto, že jsem od něj nic neočekávala. Druhý díl už prostě není dobrý, je také celkem brutální a třetí, ten je až přehnaně brutální a ani celkový děj mě moc nebavil. Trochu mě jímá hrůza z toho, že jsou ještě další 3, Nevím, jestli jim dám šanci. Pro informaci hodnocení jednotlivých dílů zde 59%, 54%, 47%, 46%, 36%, 34% a k tomu ještě 902. nejhorší film. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • V scéne, keď mladý policajt uteká zachrániť dievča, z lesa vybehne šerifov pes. Policajt sa poteší a nechá psa ovoňať kúsok trička, ktoré malo dievča na sebe. Pri detailnom zábere vidno, že mu policajt okrem kúsku trička strčil niečo do papule a pes to začal prežúvať. (DJ Rocco iNc)
  • Film se odehrává v USA, natáčení ale proběhlo v Bulharsku. Většina herců má pak svůj původ v Británii. (Holina)
  • Když ke konci filmu vypadne kanibal z náklaďáku, zazní známý zvuk „Wilhelm scream“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama