Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

M.a.t.t. odpad!

všechny recenze uživatele

Koniec zábavy. Čepel smrti, akokoľvek sú jej celkové kvality mizerné, je čiastočne ospravedlniteľná tým, že ide o prvotinu vydanú na DVD, ktorá sa aspoň snaží o niečo nové v domácej produkcii. Vykrádanie Vreskotu druhý krát po sebe však už prestáva byť zaujímavé a s výnimkou o niečo lepšej technickej stránky sa len opakujú tie isté chyby. Príšerne natočené a zahrané, bez akejkoľvek gradácie, zmysluplného deja či dialógov - a to ešte majú Kučerovci tú drzosť pretlačiť svoj pokus o film do bežnej kinodistribúcie. A ako ku kinofilmu už k Výkriku nejde pristupovať so žiadnymi ohľadmi. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Tákže Poslední výkřik. Pokud to byl opravdu studentský film - což si nejsem úplně jistá, tak to potenciál mělo a tu jednu hvězdičku si to zaslouží. Pokud bych to měla ale brát seriózněji, tak už to spíš klouže k tomu odpadu. Inspirace americkými slashery byla viditelná, leč v českém prostředí to prostě působí vtipně. Příště by to chtělo víc zamakat na scénáři, aby se eliminovaly nesrovnalosti a wtf momenty. Herecké výkony ideální rozhodně nebyly, nejvíc se mi z neherců líbil Miro Šmajda. Telefonovací scény byly zvláštní, takhle snad nikdo do telefonu nemluví... Předabovaná Iveta mě mrzí. Petr Machala a Štěpán Olivie Turek tam vůbec nemuseli být, nebo se jim měly připsat minimálně ještě dvě scény, jinak tam jsou úplně zbytečně. Stopáž byla předlouhá. ()

Reklama

Beer Ceps odpad!

všechny recenze uživatele

- 07.09.13 - Dámy a Pánové, možná si to neuvědomujete, ale tady přímo před námi leží skvost české kinematografie, který agresivně bortí všechny pomluvy o tom, že Češi už neumí natočit zábavnou komedii. Největší výgrc absolutních neherců, které (režisér) oslovil, aby natočili u něj doma pár scén do jeho nového projektu. A podařilo se! Očividně i na Ivetku bylo toho moc, když ji museli předabovat. Nejspíš chuděru našli opět doma na gauči ve své oblíbeném duševním rozpoložení mezi nebem a zemí. To by vysvětlovalo, proč házela ty PRÁZDNÉ flašky od chlastu. Vím, že mé hodnocené klame a za jinších okolností bych dal pět, (záleží na úhlu pohledu) nicméně si je tento film nezaslouží. Nemění to však nic na situaci, že kdybych se s partou kamarádu potácel společensky unavený ve dvě hodiny ráno po ulici a jeden z nich by pronesl: „Jdeme se k nám podívat na Poslední výkřik.“ Tak já bych smělým tónem vykřikl „Jo, jdem do toho!“ ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Halóó? Kdo je tam?......... Dvě minuty a už jsem křičel z posledního. Ano, je to České, ale ten, kdo to natočil nemá moc nakoukáno zahraničních filmů. A tím nemyslím jen Hollywood. Všechno kolem je lépe natočeno než tento rádoby český horor. Je to velká škoda, když už se do toho tolik investovalo, mělo by to mít alespoň hororovou příchuť. A ne aby divák propadal žalostnému smíchu. Je to nevyvážené, hudba hrozná, dramatizace je spíš komediálního rázu, herci příšerní a spíš čekáte jak zemřou, ale pak jste znechuceni. Zlaté Asylum. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Znepokojivá atmosféra ako z najlepších hororov, podkreslená veľmi nápaditým hudobným podmazom (a lá"Casio tutorial":). Neuveriteľná dynamika deja, ktorá vrcholí polhodinovým nervydrásajúcim školským peklom. Vrah v štýlovom zelenom pršiplášti si berie to najlepšie z Mike Mayersa (zásadne nezrýchli a je všade!), pričom skutočne naháňa hrôzu a des. Horor, kde všetko logicky do seba exaktne zapadá, vďaka scenáru, s ktorým si dal autor určite veľa práce a stál ho mnoho prebdených nocí. A to najlepšie na záver: herecké výkony par excellance! "Skoro-vrcholom" je postava policajného pomocníka (ten týpek má talent!), cez Pani Herečku Bartošovú až ku výstupu, ktorý vo mne navždy zanechal hlbokú a priam nezmazateľnú stopu - to, čo predvádza na tak malej ploche Miro Šmajda, sa len tak nevidí, bravo!!! (Ešte teraz mi pri spomienke na neho trhá kútikmi úst)... Viac takýchto filmov!!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)
  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)
  • Film, na který se Karin (Irena Máchová) ve druhé scéně dívá, je další Kučerův horor Čepel smrti (2009). (jakear)

Reklama

Reklama