Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

misstake odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl si ode mě vysloužil ještě jednu hvězdičku, druhý díl už si nezaslouží ani tu. Nejnudnější horor, co jsem kdy viděl. Jediný komu bych tu smrt přál, jsou američtí šablonovití tvůrci teenagerovských vyvražďovaček, nebo kdyby alespoň ztratili svoje šablony a vymysleli nějaké překvapení. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pôvodný film "Viem, čo ste robili minulé leto", ktorý v roku 1997 natočil režisér Jim Gillespie som si hodne obľúbil. Je to výborný teenagerský slasher horror s hustou atmosférou. Dal som mu štyri hviezdičky. Avšak jeho pokračovanie, ktoré má na svedomí anglický niktoš Danny Cannon je príšerná sračka. Mal som čo robiť, aby som to vydržal dopozerať až do konca. Idiotský scénar a odporne nechutní herci ma privádzali do zúrivosti. Titul "Viem, čo ste robili minulé leto 2" je absolútna strata času a nehorázne veľká kopa hnoja. * ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Nedívalo se na to vůbec špatně, rozhodně líp, než na 60% dnešních slasherů. Doslova a do písmene nádherná Hewittová to tahala přes prsa celej film a přesně o to v tu dobu šlo. Tupé scénáře, hromada postav v čekárně na smrt, nelogické chování, blbej konec. Co víc si přát. Na to, že jsem to vydržel sledovat až do půl třetí a neuspávalo mě to, je slušný. Prdím na zdejší hodnocení, nasolím tomu slabší 4*. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Slabší sequel nijak úžasného originálu. Docela by mě zajímalo, kde je těch pětašedesát milionů, co to stálo. Ale kdo by odmítl strávit hoďku a půl v tropickém ráji s Jennifer Love Hewitt a dalším atraktivním (Brandy Norwood, Jennifer Esposito), hororovým (Jeffrey Combs) a jiným (Black) křovím? Obloha se zatahuje, sílící vítr předznamenávající blížící se hurikán začíná mlátit okenicemi a někde poblíž se vrah s hákem prosekává k solidnímu bodycountu. Ale do trojky nejdu, ať si JohnnyD říká co chce. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Typický prípad toho, vycucať s predošlej časti nejaké peniaze za akýmkoľvek účelom, bez akejkoľvek snahe dať príbehu vačšiu atraktivitu. Úplne prihľadný scenár, aj keď nejaké prekvapká slušné sa nájdu. V závere je naznačené možné pokračovanie, no kvôli prepadáku, ktorého sa film dočkal, sa žiadne nekonalo, čomu sa pri žmýkaní peňazí z divákov aj tak čudujem. 60%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Natáčeno od 27.dubna do 3.července 1998. (Stocki)
  • Keď zostane Julie (Hewitt) uväznená v solárku, Tyller a Will nevedia, čo majú robiť a tak začnú do prístroja trieskať. Stačilo ho však iba vypnúť a problém by bol vyriešený. (tXtX)

Reklama

Reklama