Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě absolutní nářez! Britové znovu dokazují, že mohou západním horrorům směle konkurovat, možná jsou v lecčem dokonce lepší! Syrovost a beznaděj z něj přímo čiší (to nemluvim o drsnym finále, které si nebere servítky), v takové situaci bych se ocitnout opravdu nechtěl. Kor když jsou zombie takhle nasraný a rychlý. Celou sérii jsem shlédl téměř na jeden zátah, hltal jsem každou minutu, všechny aktéry, hlavně Patrick byl hustej, když sral do kýblu :). Další podobné projekty, prosim! 9/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Trochu nechápu úchylku zde na CSFD, kdy se každý nový seriál musí pohybovat ve velkých číslech. "Dead set", který si hraje s myšlenkou zombie epidemie při vysílání reality show Velký bratr je nudný a silně nepovedený patvar, který se snaží tvářit maximálně originálně ale nefunguje ani jako zábavná vyvražďovačka ani jako vážně míněný horor. Zombie byly vypůjčeny ze snímku "28 dní poté" (nebo týdnů jeslti chcete) a celý seriál obývá banda idiotů, která bojuje o to, kdo se bude chovat jako větší blb. Možná potěší fakt, že se tvůrci neštítí krve ale koho to zajímá, když je výsledný dojem tak špatný a navíc ještě roztahaný do seriálové podoby. Kdyby se jednalo o 90-ti minutový film nic by se nestalo ale popravdě by to asi na kvalitě nepřidalo. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Už námět sám o sobě skoro nemá chybu. Big Brother je v plném proudu a do toho vypukne venku zobmie apokalypsa, která se mílovými kroky nezadržitelně blíží k účastníkům soutěže. Hodně svěží, rychlá a ujetá podívaná, v čele s výborným Patrickem, která nám servíruje zábavu přímo za čerstva, snad aby se maso nezkazilo:-) Konec, absolutně bez chyby a celkově hodnotím tuto minisérii velmi pozitivně. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jednalo o krátký seriál to bylo hodně dobré a mělo z počátku vtipný nápad. Vtip a legrace se během času rychle vytrácí, až zbyde bezvýchodné, smutné a snad i trochu vypovídající drama. Herecké výkony jsou špičkové, triky taky, ovšem trhaná kamera při akci a brutalitách mi vadila. Nemám tento styl natáčení rád a Britové jsou na něj přímo "experti". Hodně dobré a zajímavé. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Co se bude dít,když....se u vily Big Brothera nečekaně zjeví velmi hladoví zombíci. No jasně, nastane pořádně velká mela.-) S tímhle nekonvenčím seriálem se britové trefili do černého,je to originální,vtipné...co lze taky očekávat od těch uvnitř,ale hlavně je to vyjímečná televizní pecka posledních let. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama