Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (520)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ten film je hrozná píčovina, ale je to vtipná píčovina a mě to pobavilo. Pařba ve Vegas byla evidentně inspirací a třeba scéna se chcanim na záchodě je prakticky stejná. Originalitou tenhle film zkrátka moc neoplývá, ale mně je to jedno. Prostě po dlouhý době zase nějaká totálně ujetá komedie, u který jsem měl několik výbuchů smíchu. 90% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní tejto komédie sa nikto neubráni dojmu, že všetko už kdesi videl. Vznikol zlepenec dávno použitých nápadov do taškarice vhodnej do komerčných televízií. Kde-tu dobrý vtip je vzápätí vystriedaný trápnou scénou, predpokladám, že sa zainteresovaní pri natáčaní dobre bavili, miera zábavy u divákov je priamoúmerná ich intelektu a čo očakáva od žánru komédia. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

V životě děláš rozhodnutí. A když je posereš, tak za to zaplatíš..... Přijeli, vožrali se v časotvorné výřivce a dostali se do roku 1986, kdy na tom místě zažili svá největší dobrodružství. Logické vysvětlení neexistuje…. je třeba myslet na efekt motýlích křídel, nebo udělat všechno jinak? Sexi komedie? Sci-fi? Je to vůbec komedie? Tenhle druh humoru zrovna nemusím, přesto jsem se občas bavil. A přesto, že jsem se občas bavil, tak tenhle druh humoru nemusím. Naštěstí toho ,,nechutnýho“ moc nebylo. I když hlavně to bylo směšný… NO TAK SI TO PŘEBERTE SAMI, já jdu do výřivky… Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět největší ,,šavli“ svýho života. 2.) Nevím jakou barvu měl původně M.Jackson. 3.) Rajcujou mě humorný scény, kde má borec hubu od sperma a výkřiky u sexu. 4.) Zavzpomínám na Mötley Crüe a zjistím, jak málo chybělo k založení Mötley Lüe. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prezieravo vyberaná hudba 80-tych rokov, skvelý výkon Roba Corrdryho (John Cussack len smutne prehráva) hrajúceho v množstve takmer neznámych komédií, z ktorých si ho zaručene nikto nikdy nevybaví, a bravúrne rozohraný zhruba 10 minútový úvod s kopou vydarených slovných hračiek a gagov. Na ostatnom sa niekto pousmeje, iný zasa trápne zamračí, a vaša polovička možno veselo skonštatuje, aký to bol úlet, len škoda , že ho vôbec nepochopila. Isté je, že po týždni či dvoch, si možno nikto nespomenie, že v kine navštívil niečo podobné, a radšej skočí na niečo viac záživnejšieho alebo si jednoducho zopakuje výrazne vychytanejšiu pecku Vo štvorici po opici. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

on, two, three - hot-tub-time-machine: tento film je primárne určený pre mužského diváka, pre nenáročného mužského diváka (rozumej - takého, ktorému neprekáža john cusack a ktorý nie je v zásade proti humoru typu: ogrcaná veverička) a napokon: je pre tých, ktorí majú radi eightiec. béčková pánska komédia, ktorá si vie urobiť srandu samú zo seba (už samotný názov a zopár skvelých fórov a hlášok odkazujúcich na slovné spojenie hot-tub-time-machine ako aj na samotný "fenomén" vírivky/stroja času), pár popkultúrnych referencií (niektoré lepšie, iné priemernejšie) súvisiace s posunom súčasnosť minulosť, osemdesiate roky ("what color is michael jackson?") a podobne - ja som tomuto filmu napokon dal šancu a veľmi príjemne nenáročne chlapsky béčkovo osemdesiatkovo som sa pobavil. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama