Reklama

Reklama

Michael Myers při převozu do márnice po autonehodě pohřebního auta ožije a po roce, kdy se skrývá v polích coby bezdomovec, se na Halloween opět vrací do ospalé venkovské díry, Haddonfieldu, kde kdysi žil se svou rodinou, než ji jako desetileté dítě vyvraždil. Michael je nutkán představou své psychopatické matky a svého dětského já k tomu, aby našel svou sestru Laurie, zabil ji, a tak ji přivedl ke své podivné rodince, zřejmě do pekla. Michael tedy vyrazí do městečka a cestou vraždí každého, kdo mu přijde pod ruku. Myersovi však nestačí své oběti zabít, on je musí utlouct, ubodat, rozmlátit na kaši, a tak dále. Postupně se Myers dostává blíž a blíž ke své sestře, která zatím díky nenažranému a hloupému psychiatrovi Loomisovi  a jeho knize zjišťuje, že je příbuznou největšího psychopatického vraha v dějinách USA. Nakonec Myers Laurie unese opět do jejich starého domu, když ji předtím zase zmasakruje její kamarádky... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (400)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuta DC (119 minut) verze. Tak tohle mělo krátký život. Pokud jsem u remaku chválil Roba Zombieho za patřičný odstup a přidání svého k tomuto proslulému vrahovi, tak tady se bohužel utrhl ze řetězu a přidal toho dost. Což by do jisté míry nevadilo, KDYBY respektoval sérii jako takovou. Bohužel, ne. Michael si zde několikrát sundá masku, poprvé promluví, nepoužívá jen nůž, není zde ani náznak Carpenterovy hudby, k tomu má halucinace o své (mrtvé) matce… Ne, takhle by to nešlo. Dá se říct, že v lecčem tento díl připomíná třetí díl originální série, který nesouvisel s díly předchozími a my, diváci, jsme museli čekat téměř 20 let na slušné pokračování. Naštěstí ne vše je na tomto pokračování špatně, takže ho neposílám přímo do odpadu, protože některé scény se povedly (Rob holt brutality umí a nejsou mu cizí) ale ptám se, jak dlouho bude trvat tentokrát, aby se (pravý) Michael vrátil v nějakém lepším pokračování/remaku? Nemyslím si, že by Hollywood nechal pana Myerse dlouho u ledu… 40 %. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, co má tahle kokotina společného s Halloweenem??? Vágus Michael se bez masky prochází krajinou, sem tam někoho zabije, nakonec i promluví a divákovi se ze všeho chce zvarcet... Kromě hnusných, brutálních vražd se vlastně nic neděje... V Zombieho pojetí se z dr. Loomise stal totální debil a z Laurie neurotická, uječená kráva, které přejete aby zemřela co nejdříve a tou nejbolestivější smrtí... Je zbytečené cokoliv dalšího psát, je to jednoznačně nejhorší díl série... Totální sračka... ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevim jestli se mi to líbilo. Bylo to takový divný, většina postav nesympatická (hlavní hrdinka z jedničky mi lezla na nervy neskutečně a Dr. Loomis se taky nějak nepochopitelně choval jako idiot) , ale přesto mě to zajímalo. Přišlo mi to jak nějakej zvláštní hororovej experiment v přelomu 80. a 90. let, ale něco na tom prostě bylo. 5/10. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tomu komu nesed už první díl, by tohle měl asi obejít velkým obloukem, protože si tu z toho Zombie dělá tak trošku svojí filmařskou exhibici, akorát na to teda moc nemá a tak je z toho spíš taková prasárna bez ladu a skladu, která nechává postavu Michaela Myerse každou chvilku někde hnít a místo toho se věnuje nesmyslně jeho rodině, sestře a nějakým šíleně debilním halicunacím, což je vskutku o ničem, obzvlášť když se tam furt piští a bulí, jediná záchrana je těch pár zavražděných, když se Michael pochlapí a rozmlatí tam obličej o zrcadlo nebo někomu uřízne hlavu,ale ani u toho nemůžu říct, že by to bylo nějak výjimečně natočený, spíš to bylo nepřehledný. A k tomu závěru se zarostlým Myersem se snad ani nemá cenu vyjadřovat ()

petero 

všechny recenze uživatele

Zombieho Halloween II dokáže poriadne nasrať, znechutiť a prirovnať ho k rovnakému debilovi ako je tvorca nového Friday the 13th, no začína to ako pôvodný Halloween II (ale aj to je poriadna podpásovka pre fanúšika a človeka tešiaceho sa, že sa to celé bude odohrávať v nemocnici) a ukončené je to v podstate ako Halloween 4, len problém je v tom, že na rozdiel od pôvodnej sérii sa táto Zombieho (zatiaľ) zameriava na samotného Michaela a to v poriadne haluznom podaní a naopak Laurie a v podstate aj všetkým ostatným prajete ukrutnú smrť, prinajmenšom ako napríklad keď rozmlátil ksicht tej barovej kurvičky o zrkadlo a nie len obyčajné uškrtenie tiež užívajúcej si dievčiny. Ku koncu to akosi zapadlo, proste to tak muselo byť ale trojku už nech natočí niekto iný, nechcem ďalší metalový videoklip. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Severoamerické tržby byly 33,4 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)
  • Při psaní scénáře přistupoval Rob Zombie k postavě Sama Loomise (Malcolm McDowell) z pohledu jeho egoistické a sebestředné osobnosti, přičemž si za inspiraci vzal i talk show Dr. Phil (od r. 2002). (Takeshi666)

Související novinky

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (více)

Reklama

Reklama