Sešlost (TV pořad)
Komedie / Hudební
Československo, 1980, 58 min
Rudolf RůžičkaHrají:
Luděk Nekuda, Jiří Císler, Jiří Wimmer, Miloš Kopecký, Iva Bittová, Jan Faltýnek, Jiří Krampol, Miloslav Šimek, Ivanka Devátá, Eva Jakoubková, Veronika Žilková, Josef Hajdučík, Antonín Jedlička, Miroslav Moravec, Iva Janžurová, Zdeněk Rytíř, Karel Černoch, Lenka Loubalová, Franta Kocourek, Irena Kačírková, Naďa Urbánková, František Ringo Čech, Jiří ŽáčekPlakáty
Dnes již legendární televizní pořad Luďka Nekudy, kam si se svým souputníkem Jiřím Císlerem zval nejrůznější hosty. Písničky, vtipná vyprávění a scénky, setkání se zajímavými lidmi... to vše nabízí kolekce jedenácti dílů Sešlostí Luďka Nekudy na jedenácti DVD. A jako bonus je přibaleno CD s písněmi Luďka Nekudy, které kdy v pořadu zazněly. (oficiální text distributora)
Kulmon
Pro připomenutí výborný díl s Luďkem Sobotou a jeho ženou: http://www.youtube.com/watch?v=EZyYl17ZZrg(8.4.2010)
LiVentura
Krásná dávná dvojice Nekuda-Císler ... :-)))(14.3.2010)
WANDRWALL
L. Nekuda mě vždy mátl. Je mě sympatický či nikoli. Jeho žena v pořadu "Nevyjasněné úmrtí či Předčasné úmrtí, v díle o L.N. - říká o něm samé hezké věci. A podobně i jeho kolegové. Takže asi to byl příjemný člověk, a dneska - ve srovnání s aktuálními baviči - měl i vkus a šarm.***Že si tu laťku vkusu lze i nyní udržet, tak to dokazuje třeba I.Mlládek, a netřeba dělat jen fekální a kameňácký humor pro početné davy diváků co tohle baští.*** (8.10.2010).(8.10.2010)
Šakal
Inteligentní humor (Luďka Nekudy) oslavující navíc krásy českého jazyka si nelze (nešlo) nezamilovat. V kontrastu s tímto působí "humor baviče Petra Novotného" jako žumpa těch největších sraček.(19.10.2011)
fleker
zajimavej je dil z jiřim žačkem, kde necha nekudu zarecitovat humornou basničku o alkoholikovi, a zatím co se obecenstvo směje, žaček se kněmu nenápadně nakloní se slovy: "hehe, to je jako vo tobě..." .a maestro bumbalión, načapán na švestkách, najednou neví jak zareagovat, a tak se tomu jen křečovitě zasměje ....o par let pozdějc pak luďka našli zkroucenýho pod schodama, měl krvácení do mozku a zhuby mu táhnul rum...a to prej haně přísahal, že už bumbat nebude.....ale pokud ti chlap slíbí, že nebude pít, tak musí bejt vožralej, to se ví...(22.11.2010)
Zakk
Nezapomenu na jeden díl, kde Císler topící se v chuchvalci mlhy ze suchýho ledu zpívá "Highway to hell" od AC/DC...(19.8.2009)
Orlau32
Báječný pořad s velmi inteligentním humorem. Díky Luďku Nekudo a Jiří Císlere !(20.4.2010)
Snorlax
Všestranně nadaný umělec Luděk Nekuda dokázal vytvořit takovou pohodu, která se od doby Sešlosti už na televizní obrazovce neobjevila. Inteligentní humor ve spolupráci s Jiřím Císlerem byl naprosto nepřekonatelný. V Sešlosti se objevili nejen populární osobnosti (v omezené míře), ale především umělci něčím zajímaví, kteří unikali pozornosti televizních kamer. Tak, jako kdysi vyráběl popularitu Semafor (možná si to Luděk Nekuda zapamatoval z té doby, kdy v něm působil), byla v osmdesátých letech odrazovým můstkem pro mnohé právě Sešlost. Nechci hodnotit dnešní fekální "humor", jen se smutkem konstatuji, že jak postupně odcházejí cimrmanologové, nebude v této zemi nikdo, kdo by se dokázal bavit mateřským jazykem, postavil humor na překrásné košatosti češtiny. Pozbyli jsme Šlitra, Wericha, Nekudu, Horníčka, zbývá nám Suchý a Svěrák. Mladí baviči se/nás baví...vlastně nevím, čím.(29.4.2011)
Eldrick
Při sledování tohoto pořadu jsem se cítil opravdu ale opravdu sešle.(12.7.2010)
cariada
Tak tenhle pořad mě moc nebral. Málo jsem se tam zasmál. Sice hosté byli dobrý, ale nák to celé bylo moc mdlé.(1.2.2009)
gabin(a)
Jak to ten Nekuda dělal, že dokázal rozesmát, být originální, chytrej a nebýt přitom sprostej? Asi jako Holzmann a Voskovec s Werichem nebo Cimrmani, že....Nejraději mám situaci, kdy Jiří Císler a Iva Janžurová hrají cizince konverzující česky pomocí Češtiny pro cizince a oba jsou Ládísláv Mákovééééc.(16.3.2010)
sharka.68
Šikej mi Klaus.....a pokračovat nemusím. Před Luďkem Nekudou smekám.(17.3.2010)
Danulinda
Po shlédnutí dvou prvních dílů jsem byl naprosto zklamán (zbytek už nemám motivaci sledovat), protože vtipných věcí zde bylo jako šafránu a nuda byla převeliká, přičemž to nezachránil ani jinak skvělý a přirozený pan Herec Jirka Císler. Jeden bod dávám jen za výborné vyjadřování hlavního představitele, který narozdíl od dnešních tzv. herců nedělá samé eee, ale (jak tomu bylo dříve u většiny herců) mluví perfektně z partesu a umí i solidně zahrát na hudební nástroj, druhý bod přidám za občasné hlášky v podobě právě p. Císlera, Šimka apod. Škoda, čekal jsem od takových šikulů (jako je třeba pan Nekuda) po scénáristické stránce mnohem více.(6.3.2011)
e-pilot
Píseň "Ržikej mi Klaus..." a scénka "Děkuji, nechci." patří k tomu nejlepšímu z televizní zábavy vůbec.(12.3.2011)
route60
L. Nekuda, J. Cisler, J. Wimmer prostě Sešlost. 100% zábava(13.11.2011)
| Na DVD od: | 01.03.2010 Česká televize |
|---|