Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka Jaroslava zvaná Ježek se opakovaně a marně uchází o přijetí na konzervatoř - obor herectví. Divadlo je její velká láska, jinak to ale v životě nemá lehké a musí se umět o sebe sama postarat. Během své práce v kiosku se setkává s chlapcem, který ji přemluví, aby mu dělala partnerku při zkoušce na JAMU. Odjíždí s ním do Brna a zkoušky se zúčastní. Komise vidí, kdo z těch dvou je talentovaný. Bude ale talent stačit? V malé televizní povídce si zahrála jednu ze svých prvních velkých rolí mladičká, teprve šestnáctiletá Zuzana Stivínová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

roswelll 

všechny recenze uživatele

Příběh mladé dívky, která usiluje o přijetí na konzervatoř. To se jí bohužel nedaří, proto odjíždí s náhodným známým do Brna, aby jemu pomohla při zkoušce na JAMU. Přestože se její talent zdá lepší, než talent onoho neznámého kluka, i zde zdá se zapracuje protekce, což dívka dává klukovi najevo. Ten o ní v tu chvíli přestává mít zájem a dívka se vrací do Prahy. První hlavní role Zuzany Stivínové ve filmu. ()

wictoria 

všechny recenze uživatele

docela zajímavé vidět Zuzku Stivínovou v její první roli a taky mě pobavilo, jak tam mladý Hrušínský hraje sám sebe :-) ()

Reklama

Reklama