foto

Jiří Stivín

  • nar. 23.11.1942 (73 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1982 Horí (TV film)
Zlatá ručka (TV film)
1976 Dům Na poříčí
1972 Půlnoční kolona
1967 Údolí včel
1965 Škola hříšníků
1964 Fuga na černých klávesách (studentský film)
Třiatřicet stříbrných křepelek
Zpívali jsme Arizonu
1963 Bylo nás deset
Okurkový hrdina
Postava k podpírání
Pražské blues
1961 Noční host
1952 Konec strašidel

Dokumentární

2015 Sinatrology (koncert)
2014 Galakoncert k 80. výročí Symfonického orchestru hlavního města Prahy FOK (koncert)
2010 Fenomén Meryčka (TV film)
2009 Už je to tady (koncert)
2007 Máma a já (TV film)
Neznámí hrdinové (TV seriál)
2002 Příběhy slavných (TV seriál)
2001 Milý společník aneb Blues pro Luďka Hulana (TV film)
Předčasná úmrtí (TV seriál)
Zpráva o stavu světa (TV film)
1997 Hořký plamen (koncert)
1995 Mlha
1992 Turba ergo teatro (TV film)
1991 Třicet minut Miloše Štědroně (TV film)
1990 Inspirace barokní hudby (koncert)
1989 Bratislava: Čertovo kolo (TV film)

TV pořady

2012 Český lev 2011 (TV pořad)
2011 Uchem jehly (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
Srpnová noc (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2001 Na kus řeči (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Všetci sú za dverami (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1997 Bolkoviny (TV pořad)
Úsměvy (TV pořad)
1996 Valtická alchymie (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Kameramanská filmografie

1966 Dialog s Renauem (studentský film)
1963 Inventura (studentský film)

Dokumentární

1963 Šest otázek pro Jana Wericha (studentský film)
1962 Odjezd branců (studentský film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2007 Máma a já (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace