Reklama

Reklama

Po třech letech strávených za mřížemi, Mitchel (Colin Farrell) opouští věznici s dobrými úmysly. Ale když potká starého přítele Billyho (Ben Chaplin), gangstera, který se zrovna ohlíží po nějaké práci, Mitchel se k němu připojí, výměnou za místo k bydlení. Když se znovu zaplete se svou minulostí, je vtažen do života Charlotty (Keira Knightley), filmové hvězdy která se schovává před hordou fotografů a reportérů. Přitahován její krásou a zranitelností, rychle se ujímá role jejího ochránce. Začínají spolu plánovat nový život v Los Angeles, ale plány jim zkříží gangový boss Gant. Mitchelovi je jasné, že před Gantovým hněvem není v bezpečí nikdo z jeho blízkých a rozhoduje se vyřešit věci mezi nimi jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

SKiD1

SKiD1 (hodnocení, recenze)

Škoda promrhaného námětu. Byla to poněkud nuda. Trošku to spravil ne úplně tradiční "happy-end". Herecké výkony super, ale nějak to vyšumělo a chyběla mi nějaká gradace děje.

na příspěvěk reagoval EastinMiles

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

epic. Proste Colin je neskutočný :) mi pripomenul In Bruges Pecka. Škoda toho konca ale nasmial som sa. Pokojna scena a zrazu leži niekto na zemi a Colin Farrel nad ním :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hydr0gen

Hydr0gen (hodnocení, recenze)

Ty vole, no co to bylo zač? Děj celkem nezajímavý, podivné tempo, dementní střih (najednou uťaté scény bez nějaké pointy) a konec úplně jako Layer Cake. Hlavní hrdina sympatický jak vyrážka na zadku. duh...

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tak jsme s krásnou přítelkyní navštívili v jeden den dva filmy v kině. Byl to to dost průměrný western Opravdová kuráž a pak tento super snímek Londýnský gangster. Moc jsem od něj nečekal a o to víc mě překvapil, jak byl dobrej. Hudba fantastická a Colin Farrell nejlepší jak jsem ho kdy viděl. Po nevydařeném Ondine u mě zase stoupnul v ceně. Já Vám ho všem doporučuji a hodnotím tak trochu s nadsázkou a v rámci toho Vašeho zk*r.... hodnocení na 5*.

Longy1

Longy1 (hodnocení, recenze)

Romantický? Četl jsem knihu a tenhle žánr tam zrovna nedominuje... To asi bude původním příěhem inspirováno jen velmi volně (navíc postava, kterou hraje Keira, by měla mít okolo 60 let)

danielK

danielK (hodnocení, recenze)

Na 3ch fotkách je označená nějaká cizí mladá herečka jako Keira, prosím o opravu.

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

Co to má být?? Nějaká nová variace na osobního strážce či úvaha nad změnou člověka ve stylu dvou mužů ve městě??

šlajs

šlajs (hodnocení, recenze)

jasně to já chápu a jsem proti tomu. ale ať uživatel manhattan neobviňuje více uživatelů, když je tu jen jeden viník.

Elyssea

Elyssea (hodnocení, recenze)

ale ten obsah vypadá nic moc... ale věřím, že to nebude tak banální, jak to zní... (dle obsahu bych to tipovala na romantické drama :D)

Bellas

Bellas (hodnocení, recenze)

Fíha aké hviezdne obsadenie . Som zvedavá či aj hviezdne úspešné :)

KooNY

KooNY (hodnocení, recenze)

+ Anna Friel, Ray Winstone a David Thewlis. Wou, obsazení je parádní...těším se.

Rudovous

Rudovous (hodnocení, recenze)

William Monahan...? Moc se netesim. Skrytá identita Oscar za scenar... . Mam rad Krzysztofa Kieslowskeho "Modrou" prepisu to pro Paramount nebo 20th Century Fox a jestli tu sosku jako nevyfasuju...!

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Scénárista filmu Departed se pouští do režie vlastní gangsterky. Osloveni do hlavních rolí prý byli Farrell a Knightley. Těším se.

Související novinky

Colin, Keira a londýnský bulvár

Colin, Keira a londýnský bulvár

26.01.2009

Nebojte, nebudeme tady vytahovat žádné klepy a lechtivé nechuťárny. Ani se nezrodil další suprehvězdný pár. Tak se prostě bude jmenovat film, ve kterém se spolu objeví čerstvý držitel Zlatého glóbu… (více)

Reklama

Reklama