Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do zdánlivě opuštěné chaty v horách se uchýlí parta mladých lidí, kteří si chtějí užít chvíle svobody v divočině. Netuší, že je místo pokryté sledovacími zařízeními a technickými vychytávkami. Ve sklepě narazí parta studentů na mnoho bizarních předmětů včetně starého deníku sadistické rodiny Brucknerů. Bohužel jedna ze studentek vysloví latinské zaklínadlo. Brzy se tak prázdninový pobyt v romantické chatě promění v brutální hon sadistických zombií na své kořisti a v boj o život mladých studentů... (TV Barrandov)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (1 582)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jsem tedy typ hororového diváka, který by se raději díval na příběh japonských holčiček, které z děsivého démona udělaly šťastnou žábu, ale hrátky s žánrovými klišé i následné boření zdí byly taková jízda, že jsem se chtě nechtě bavila. Pravda, celou dobu jsem doufala, že jde o reality show na studium strachu a lidských reakcí. Konec byl uzemňující, ale příště, prosím, tu žábu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Trocha ma to nudilo. Humor sa do hororov nehodí. Scenár sa tvári šikovne a originálne, ale inak je to klišé. Áno, je pravdou, že po prevalení twistu získava film nový, svieži rozmer (a v podstate aj žáner?), ale že by sa úroveň zábavy nejako extra zvýšila, to sa povedať nedá. Po vizuálnej stránke je to relatívne vypiplané, sem-tam to poteší hrou s klišé (tupý svalovec ako hlavný hrdina) a finále je veľkolepé. Ale inak to prešumelo okolo mňa bez výraznejšieho záujmu. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Vyvražďování skupinky teenagerů nikdy nebylo tak vtipné, originální a v pár momentech působivé (výtahy). Chvílemi je možná ten černý humor (scény z "režie") trochu přehnaný a části, kde mládí bojuje o své přežití degraduje, ale posledních patnáct minut podtrhne záměrné boření všech hranic. Škoda jen, že nezbořil i jedno klišé o nesmrtelně zraněných hrdinech, protože s čím tyhle "američtí studenti" dokáží v klidu běhat a bojovat, by ani chudák Batman nerozdýchal:)). Zábavné, moderní a jiné, shlédnutí povinnost. A občasné pomrkávání tvůrců na fanoušky bych nechal úplně na jinou diskuzi... PS(spoiler): sobeckost zničí svět! Kdo by to kdy řekl!! ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Aj vdaka polnocnej projekcii s vybornym ozvucenim nemozem dat menej, ako plnu palbu. Obrovska studnica napadov, kde sa stare a poznane mixuje do vzrusujucej novej podoby, sebavedomy nadhlad, vynikajuce dialogy/hlasky a presvedcivy styl, robi z tohto dielka najlepsiu hororovu zabavu za veeelmi dlhu dobu. Tak ako 16 rokov dozadu Scream priniesol novy vzduch do zanru, tam The Cabin in the Woods v mojich ociach prinasa hurikan. Uz si ani nepamatam, kedy naposledy som sa pri filme daneho zanru miestami naozaj aj zlakol a hlavne v napati cakal co bude dalej, kedze tvrocovia su takmer vzdy napred pred divakom. Velke cinefilske nadsenie. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad ten nejvic prekombinovanej a vykradecskej horor jakej jsem kdy videl jako ocenuju pokus o neco neotrelyho ale ve finale to dopadlo docela tragicky jak tu par lidi trefne napsalo a ja s nima musim souhlasit napadne to pripomina pejska a kocicku jak varili dort a jak to dopadlo vime vsichni... ()

Galerie (369)

Zajímavosti (27)

  • Ve filmu jsou zmiňováni staří bohové, takzvaní Prastaří, kteří kdysi vládli světu. Jedná se o mýtus vytvořený na počátku 20. století americkým spisovatelem H. P. Lovecraftem. (Chuppa)
  • Na monitoru lze zahlédnout postavu podobnou Patricku Batemanovi (Christian Bale) ze snímku Americké psycho (2000) nebo členy Ku-klux-klanu. V jedné kostce lze pak zahlédnout zahradního trpaslíka, kyklopa, obří stonožku, poletující hlavu nebo divoké psy, (PanTumnus)

Související novinky

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

25.08.2017

Scenárista Drew Goddard (Monstrum, Světová válka Z) natočil Chatu v lesích a od té doby už se za kameru nedostal. Režii Marťana totiž předal Ridleymu Scottovi poté, co se rozhodl věnovat čas… (více)

Kdo natočí nového Spider-Mana?

Kdo natočí nového Spider-Mana?

03.03.2015

Studia Sony a Marvel se budou podílet na vzniku zbrusu nového Spider-Mana. Andrew Garfield se odebral za Tobeym Maguirem do pavoučího důchodu a na jeho místo nastoupí nová tvář, která ztvární buď… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Thor se akce neleká

Thor se akce neleká

01.07.2011

Chris Hemsworth nás jako komiksový Thor přesvědčil. Není důvod nevyhlížet urostlého sympaťáka i v jeho dalších rolích. Už má dotočený horor Cabin in the Woods (scénář Joss Whedon), remake… (více)

Reklama

Reklama