Reklama

Reklama

Nový animovaný komediálně-dobrodružný snímek o trpaslících Gnomeo a Julie dává nejslavnějšímu příběhu lásky na světě Williama Shakespeara další rozměr. Užít si jej můžete ve formátu 3D v kinech právě v období svatého Valentýna. Filmu se jako výkonný producent ujal zpěvák a skladatel Elton John, jehož písně jsou použité jako hudební doprovod. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (228)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Trailer vyzeral fajn a myslel som, že to bude aj fajn zábava.Námet bol dobrý, ale celkovo to pôsobilo dosť sucho.Postavy nič moc a s nápaditosťou je to ešte horšie.Dalo sa tam toľko vtipných, ale aj akčných scén nahádzať a celkový výsledok ostal iba pri troške, kde tie akcie boli celkom fajn, ale s humor to bolo ešte horšie.A čo sa týka toho W.Shakespearea, tak ten to mal vo svojom diele lepšie vymyslené.Pre deti to bude určite fajn, to len ja som starý frfloš :-) 50% - 2* ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz. O tom, že je to zlátanina 1300 filmov a že je to skôr pre malé deti nieje pochýb. Ale zas samotný soundtrack bol veľmi vydarený čiže 55% si to zaslúži............ Soundtrack James Newton Howard a Chris Bacon : 1. Hello Hello - Elton John [3:44] ,2. Crocodile Rock - Nellie Furtado/Elton John [3:26] ,3. Saturday Night's Alright (For Fighting) - Elton John [4:54] ,4. Don't Go Breaking My Heart - Elton John/Kiki Dee [4:33] ,5. Love Builds a Garden - Elton John [3:34] ,6. Your Song - Elton John [4:01] ,7. Rocket Man (I Think It's Going to Be a Long, Long Time) - Elton John [4:42] ,8. Tiny Dancer - Elton John [6:14] ,9. Bennie and the Jets - Elton John [5:20] ,10. Gnomeo and Juliet [4:22] ,11. Dandelions [4:24] ,12. Bennie and the Bunnies [2:52] ,13. Terrafirminator [5:34] ,14. The Tiki, Tiki, Tiki Room - Wally Boag/Fulton Burley/Thurl Ravenscroft/The Mellomen [2:37], ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době animák, u kterého se nepovedl originální dabing (v českém jsem to neviděl a vidět už opravdu nebudu), neuvěřitelné. Animace nic moc, nápad sám už moc invence nepobral (logicky) a převedení do světa sádrových trphajzlíků nevím, jestli byl ten správný impuls k tomu, aby se film vůbec točil (Copy & Paste to Bin). Možná by tak tomu mnohem lépe slušel dětštější, milejší a naivnější kabátek. Tahle akční animovaná nijak zvlášť humorná parodie na boj dvou znesvářených rodin a love story byl krok vedle. ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Nebyť toho klišoidného koncu, ktorý sa dal čakať už od prvej minúty filmu (veď, čo iné čakať v rozprávke pre deti) celkom vydarený kúsok. Niektoré nápady boli naozaj originálne, napr. malý zajačikovia, jazdenie na kosačke, porcelánový plameniak... no celkovo to nie je až také skvelé. ((60%)) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Musím říct že jsem spokojen není to sice kdovíjaká bomba jakoi třeba Na Vlásku ale zase ani i nějaký průser. Hodně se my líbí umístění těch songů a celkové zařazení do filmu i děj ujde (Shakespeare potěší to samé i ta panenka co je v traileru). Od Tvůrců Shreka 2 jsem sice čekal více zábavy a trochu tvrdší humor ale ani tak to není špatné. Navíc poslední dobou se my v animacích líbí vedlejší postavy tady vede ta žaba a ten plameňák, který těžce hláškuje :-) P.s. viděno bez 3 D v 3 D to může být třeba 5 hvězd. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Při pohledu na poštovní schránky dvou soupeřících sousedů vidíme skrytou myšlenku z „Hamleta“ od Shakespeara. Červená schránka paní Montague s označením 2B zamyšlí „Být“, zatímco modrá schránka od pana Capuleta s označením 2B má lomítko, které zamyšlí „Nebýt“. (griph)
  • Notebook paní Montague má na sobě logo banánu. (griph)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama