Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (258)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle, že byla komedie? Ha, ha. Vážně jsem se hodně zasmála. Sarah Jessica Parker a Hugh Grant mi dali větší důvod proč je nemít rád. Jsou až příliš vlezlí, nudní a bez nápadu. Jedna hvězdička za venkovský manželský pár skládající se z Mary Steenburgen a Sama Elliotta. Film je bez nápadu, vtipu a života. Je to nuda! ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Od dua Lawrence - Grant se mi líbil film Hudbu složil, slova napsal takže jsem se na Morganovi docela těšil a doufal jsem, že na tenhle povedený film navážou. Boužel se tak nestalo a Morganovi se zařadí boužel do dlouhé řady stupidních romantických komedií. Hugh Grant předvedl docela standartní herecký výkon za to Sarah Jessica Parker by mohla hrát třeba ve VéKáVéčkách. Vtipných scének boužel velmi málo a příběh je až moc průhledný a doslova dementní. Což jsem sice čekal, ale doufal jsem, že se sem tam zasměju. 2* za solidní lokace a Granta. ()

Reklama

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Jakmile dojde na slova o tom, že si jsou Morganovi souzněni, venkovští balíci ukáží, že (ne)umí počítat a Sam Elliott předvede vrcholný chod podkovou, všechna sladká břečka se vylije z kastrolu, kam ji Marc Lawrence, autor scénáře režisér, hodinu a půl cedí. Svalová vada mimiky obličeje se u Hugh Granta dostává do vážných mezí, protože za celou dobu nedokáže nasadit jiný výraz než poraněnou laň, která neustále doráží na ensympatickou Sarah Jessicu Parker. Lawrencovo Hudbu složil, slova napsal mám docela rád, ale tímhle poukázal na omezenost svého talentu. A Hugh Grant prý končí s herectvím - inu, nic moc už nám nabídnout nemohl. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mnou velice uznávaní herci S. J. Parker a H. Grant mě velice zklamali. Film byl bez nápadu, ale mohli přece jen dobře zahrát..nezahráli. Morganovi se k sobě příliš nehodili a tak film neměl žádnou šťávu. Dlouhé nudné scény a občas lehký žert. Dokola jsem si říkala: "Jessico, hoď na sebe šatky od Versace, Sex ve městě na tebe čeká...tudy, paní Morganová, cesta nevede.." A ještě jedna věc..pryč s ostřílenýma scénkama na vesnici, kde to hlavní hrdinka nezvládá! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Průměrná, ale rozhodně ne urážející komedie s několika velice vtipnými momenty, při nichž jsem se zasmál nahlas, jako třeba při scéně s velkým a malým bodyguardem, vyšetřením u lékaře ("Máte rád samolepky, Paule? Pojďte, půjdeme do pokoje s žirafou..."), při seznamování s městečkem, v němž má jeden člověk tři a více povolání (sestřička / číšnice / hasička Kelly), nebo při komunikaci s manžely Samem Elliotem a okouzlující Mary Steenburgen, věrnými fanoušky Johna Waynea a Clinta Eastwooda... Vůbec mi nepřipadá, že Morganovi vytekli ze smrduté žumpy. Prostě jen neoslnili. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)

Reklama

Reklama