Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mnou velice uznávaní herci S. J. Parker a H. Grant mě velice zklamali. Film byl bez nápadu, ale mohli přece jen dobře zahrát..nezahráli. Morganovi se k sobě příliš nehodili a tak film neměl žádnou šťávu. Dlouhé nudné scény a občas lehký žert. Dokola jsem si říkala: "Jessico, hoď na sebe šatky od Versace, Sex ve městě na tebe čeká...tudy, paní Morganová, cesta nevede.." A ještě jedna věc..pryč s ostřílenýma scénkama na vesnici, kde to hlavní hrdinka nezvládá! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nejsem ten naivní typ, který by chtěl po každé romantické komedii, aby byla zároveň originální, vtipná, romantická, se skvělými, zábavnými a sympatickými herci, a to všechno aby pospolu pěkně dohromady fungovalo celou stopáž. Kdepak, naopak, já jsem k tomuto žánru velmi tolerantní divák a stačí mi, když ze zmíněných ingrediencí figuruje v daném filmu alespoň jedna z nich a dokážu ho pak přijmout bez větších problémů. Morganovi je ovšem ta úžasná vyjímka, že je veškerých těchto prostředků nekompromisně zbavena a vzešlo z toho tak něco bídného, že to nemá ani obdoby. Vezmu to popořadě. Zápletka. Tuctová, hloupá, bez spádu, bez nápadu, bez šťávy. Zábavnost. Dva otřepané fóry Hugha Granta za šíleně dlouhých 100 minut. To je vážně slabé. Romantika. Počkat, kde jsem vlastně vůbec vzal, že to mělo být romantické. Mělo? Aha, padron, nevšiml jsem si. Herci. Sarah Jessica Parker je hnusná, nepříjemná, odpudivá, slizká vagína. Hugh Grant. Jó, bejvals dobrej, chlape. Vážně bejvals dobrej. Jak ten čas nemilosrdně plyne. Smutný. Přesto ale zůstává Grant to jedno jediné pozitivum na celém filmu. A celková funkčnost Morganových. Nefunkční, nudný, trapný a převelice dlóóóuhý průser. Morganovi se zkrátka skutečně vůbec nepovedli a myslím, že ani ten nejzarputilejší fanoušek, respektive spíš faninka žánru nemůže mít z této báchorky nakonec příliš dobrý pocit. ()

Reklama

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne, ne, takto to fungovat nebude. Začíná to už obsazením. Jako SJP mám ráda, ale pouze jako Carrie, jinak je teda docela hrozná, Hugh se sice snažil, ale když k sobě nemá pořádnou partnerku, tak se může snažit sebevíc, a ničemu to nepomůže. Ostatní postavy mohly být výbrány taky lépe. Děj byl taaak nudný, musela jsem si to dát nadvakrát, 103 minut v kuse bych nevydržela. Vtipy žádné, romantika žádná, akce žádná, co to vůbec bylo za film. Ach jo, a přitom námět vypadal tak slibně. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Od dua Lawrence - Grant se mi líbil film Hudbu složil, slova napsal takže jsem se na Morganovi docela těšil a doufal jsem, že na tenhle povedený film navážou. Boužel se tak nestalo a Morganovi se zařadí boužel do dlouhé řady stupidních romantických komedií. Hugh Grant předvedl docela standartní herecký výkon za to Sarah Jessica Parker by mohla hrát třeba ve VéKáVéčkách. Vtipných scének boužel velmi málo a příběh je až moc průhledný a doslova dementní. Což jsem sice čekal, ale doufal jsem, že se sem tam zasměju. 2* za solidní lokace a Granta. ()

fruitbueno 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. Nemám ráda SJP, Hugh Grant stárne a sice mu to sluší, ale dochází mu šťáva a když ho nemá kdo adekvátně doplnit, je to žalostný pohled na kdysi komediálního herce. Hvězdu za ten jejich zběsilý asistentský pár a druhou za to uťáplé zapadlé venkovské sídlo a poťouchlé postavičky v něm. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)

Reklama

Reklama