Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 1

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (152)

Olík 

všechny recenze uživatele

Příjde mi že, multižánrový Mike Judge ztrácí mimo animovaný svět půdu pod nohama a při práci s živými herci značně tápe. Extrakt (říkejme tomu komedie), během téměř hodiny a půl nenabídne vůbec nic. Děj, postavy a vůbec všechno okolo by se vešlo do jedné půlhodinové epizody Tatíka hilla a celkově by jim to tam i více slušelo. ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Ha ha, úplně to nefunguje, třeba ten monokl je na oku poněkud krátce atd., ale jako nenáročná, a přitom chytrá komedie to myslím projde kdykoli... Škoda ovšem nedokonalého střihu a nedokonalé gradace, což je myslím tady víceméně to samé. Juvenilní rookie dojem, vcelku sympatický, až na detaily. Ale některé manželské situace jsou přesné :-) Proboha kdy už nějakej chlap natočí něco takovýho tady, bez toho, aby to bylo vieweghovsky slizký? (Pán jménem Affleck se tu motá v nejlepší roli, v jaké jsem ho kdy viděl.) ()

Reklama

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Milá a klidná komedie o šéfovi malé fabriky na maloměstě, který má najednou mraky problémů v práci i v soukromém životě. Film táhnou Jason Bateman a Kristen Wiig, kterým není co vytknout. Clifton Collins Jr., David Koechner a Mila Kunis ve vedlejších rolích zdatně pomáhají, zato Ben Affleck se touto rolí asi chlubit nebude. V podstatě na filmu není nic extra výjimečného, ale jako celek má výbornou atmosféru a dobré herecké výkony. Příjemný film na nějaký dlouhý sváteční večer, kdy oceníte pohodu a dobré konce. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Pohodový úlet, nečekal jsem nic a solidně jsem se pobavil. Jason Bateman je sympaťák a svůj zaměstnanecký kádr má opravdu vytříbený :)). Mila Kunis jako vždy a Ben Affleck snad v nejlepší vedlejší roli v jaké si ho pamatuju a nevím proč, ale v těch dlouhých vlasech mě připomínal Sandlera. No problemo, oddychovka a překvapivě dobrá zábava za 3,5*. Zpětně palím na 4*, Batemanův výdech z bonga mě dostal. :-)) ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Průměr všech průměrů. A to i přes to, že některé nápady Mikea Judge jsou docela inovativní a zajímavé. Velkým problemé pro mě ale je, že poměrně reálnou hlavní postavu a jeho manželku zasadil do světa plnou nereálných jedinců. Pokud se tedy snaží snímek něco říct, díky výše zmíněnému se mu to ani trochu nedaří. A pokud to má být jen plochá komedie tak té zase ubírají bodíky ty realné hlavní postavy... Tři zmatené hvězdy. There he goes... Johnny Horsecock. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama