Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

predators 

všechny recenze uživatele

Wow, tak já jsem se příjemně bavil. Začátek je sice slabší, než dojde na večerní rande. Pak už se jedná místy o svižnou akci, až překvapivě povedenou automobilovou honičku a sedl mi i jindy neoblíbený S. Carell. Možná se ještě z tématu dalo zajít do nějakých extrémnějších situací, ale i tak se toho odehrává hodně, a když poinu prvních čtvrt hodinku, tak jsem se ani vteřinu nenudil. Jo, já bych tohle rande hodnotil jako velmi vydařené... 70% ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ale rozhodně ani nenadchne. Steve Carell se snaží, ale stejnak to nestačí, Ano, člověk se párkrát zasměje, ale většinou spíš stupiditě scénáře. Film z vod podprůměru nezachrání ani spousta hvězd ve vedlejších rolí. Na druhou stranu uznávám, že u hádky Jamese Franca a Mily Kunis jsem se pobavil a taxikář taky nebyl špatnej. To je tak všechno. 40 % ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ze všech těch filmů, které jsem viděla kvůli/díky Gal Gadot, je tohle největší omyl. Slabá akční žánrovka s klasickou komediální formulkou na téma, jak je to veselé, když se civilisti omylem připletou mezi tajné agenty, zkorumpované policisty atd. Takže to celé stojí a padá na (ne)oblibě Steva Carella a Tiny Fey čili žádný timing, žádný pořádný vtip, jen nuda, nuda, šeď. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

koukatelné bez většího přemáhání,přesto se dá považovat Date Night za promarněnou šanci.Přeci jen,potenciál tady byl mnohem větší,než z toho rutinér Levy nakonec dokázal vytřiskat.Škoda,že hlavní hrdinové (Carell tentokrát nezvykle nevýrazný) jsou trošku ve stínu vedlejších postav (Fichtner,Franco,Kunis,...)...60% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cervenak zas je evidentne posadnuty telesnymi tekutinami, tak treba pripomenut aj zvratky, lebo to je tiez telesna tekutina. Asi uz menej prijemna, ale seriem na to. Kazdopadne slusny film, kde pekne roztrieskali to Wahlbergovo auto, to bola fajna vec, som si to uzival. A vlastne aj sympaticky film o tom, co vsetko sa da zazit, ked si manzelsky par prisvoji cudziu rezervaciu. Pozeram, USA na tom nebude az tak biedne, celosvetovo to fajne zarobilo, az na par scen bych dal aj 4 spunty, takto len 69 % ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)
  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)
  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno