Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až na pár výjimek, je Shawn Levy jeden z nejtuctovějších režisérů nejen v rámci komediálního žánru a Noční rande to ukazuje v každé scéně. Film, ve kterým baví jen camea skvělých herců (Wahlberg, Bernthal a spol.) jasně ukazuje, že je někde chyba a film není ani vtipný, ani jinak zábavný a Carell s Fey se po celou dobu neskutečně pitvoří, až mi jich bylo líto. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

27.9.2010 ~ Neúmyslně záměrná záměna totožnosti, zapředení se do půtky mezi politikou a mafiány, boj o holý život, pokus o komedii a thriller a Steve Carell jako třešnička. ~ Musím uznat, že jsem čekal mnohem, ale mnohem větší průser, namísto něho se mi dostalo jen průměrného a po čase lehce zapomenutelného snímku, a ač se to nezdá, je to poklona. ~ Steve a jeho manželka vedou průměrný normální rodinný zaběhnutý život, občas si někam vyjdou, ale spíš jen tak ze zvyku a oba to tak nějak považují za rutinu. Jednou se ale rozhodnou udělat něco trochu jinak. Vydají se na noční večeři do nóbl restaurace, ale protože je plno, není pro ně místo. Tedy nebylo by, kdyby se číšnice nesháněla po páru jakých si lidí, kteří se ke svým místům nehlásí. Steve tak využije situace a za tento pár se vydává. Netuší, co tím zažehne. ~ Onen pár zde totiž měl domluvenou schůzku s vydíranými mafiány a ti nemají moc velký zájem nechávat ze sebe dělat blbce. Náš pár tak musí utíkat a mezi tím i zjišťovat, o co tu vlastně jde, kdo a proč po nich jde, kdo je s kým a kdo jim pomůže. Schválně, podaří se jim přežít noc a všechno napravit? ~ Tinu Fey neznám, pokud jsem ji někdy někde viděl, nezapůsobila na mě a tudíž si ji nepamatuji. Za to si pamatuji Marka Wahlberga, který tu v roli bývalého přítele Tiny běhá bez trička a ukazuje muskulaturu, protože jako herec je tu zbytečný. Víc než jeho si ovšem ještě pamatuji právě Stevea Carella a to už je průšvih. Jeho jméno ve spojitosti s podprůměrnými komediemi a dokonce i totální sračkou Božský Evan totiž dopředu hlásal, jaké kvality tenhle komediální snímek bude mít a i proto jsem po jeho zhlédnutí vůbec nijak neprahl. Světe div se, stanul přesto přede mnou a já to přežil. Steve tu nedělá tak moc ksichtů, nesnaží se být třeskutě vtipný, scénárista tak zřejmě použil až dokonce možná celou polovinu svého mozku. Příběh i situace jsem značně přitažené za vlasy s místy až pitomými nápady, ale kupodivu se na to dalo koukat. Prostě průměrná americká komedie, kde to zase dvojka "civilů" natře zkorumpovaným politikům a místním mafiánům. Rozhodně bych na tom ale nestavěl celý večerní program. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nevím, co k tomu říct, dnes je to můj 3. film v řadě, a určitě stál za to. Herci mi sedli (obzvlášť má oblíbenkyně Tina Fey; v menší roličce Mila Kunis taky nebyla k přehlédnutí) a byli tahounem filmu, byť i děj byl schůdný, hlavně myšlenka (aspoň zpočátku) neotřelá, a vůbec to do sebe dobře zapadalo. Aneb co se s jistotou nemůže stát lehce stereotypnímu manželskému páru, ale dá se z toho udělat film, který vypadá dobře. 75% ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

V celovečerním filmu se vám sejdou dvě velké osobnosti seriálové komiky, okolo vám raší spousta luxusního křoví a vy se zmůžete jen na moralitku o tom, že manželství může být kvalitní i po letech, záleží přitom na lidech samotných? Co se divím, Levy prokázal svoji neschopnost už tolikrát, že si mezi filmovými znalci dokázal udělat jméno. Producentům stačí, že vydělává, a to se počítá. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

koukatelné bez většího přemáhání,přesto se dá považovat Date Night za promarněnou šanci.Přeci jen,potenciál tady byl mnohem větší,než z toho rutinér Levy nakonec dokázal vytřiskat.Škoda,že hlavní hrdinové (Carell tentokrát nezvykle nevýrazný) jsou trošku ve stínu vedlejších postav (Fichtner,Franco,Kunis,...)...60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)
  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)
  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno