Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi hlavní dvojicí funguje, Carell osvědčeného ňoumu čtyřicátníká zvládá s přehledem a Tina Fey je překvapivě sexy, cameo Wahlberga podařené a automobilová honička bez chyby. Film i díky krátké délce rychle utíká, i tak se ale nemůžu ubránit dojmu, že vyloženě vtipných gagů na hlasité zasmání zase tolik nenabízí. Pokud ale hledáte klasickou oddechovku na pozvednutí koutků která navíc uteče příjemným tempem, nemůžete s Date Night minout cíl. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nudný a stereotypní život manželů Fosterových nabere jiné rozměry, když si jednou večer zajdou na večeři a pár zkorumpovaných policistů si je splete s párem vyděračů s flash diskem, na němž je kompromitující materiál. A původně pohodový večer se rázem změní na boj o holý život a manželský pár je nucen celou noc prchat před nelítostnými policisty. Zápletka je tedy nijak objevná až otřepaná, ale přesto to není nijak špatné, ačkoliv jsem se u toho smíchy nepotrhal. Problém vidím ve snadno předvídatelném scénáři, který ovšem nabízí řadu přece jen humorných scének, ve kterých se na scéně zjevují, vedle spolehlivě komediálního Steva Carrella a neokoukané Tiny Fey, i herci zvučných jmen (Wahlberg, Liotta, Kunis nebo Ruffalo) a ti všichni se postarali o to, že film má svižný spád, až tak moc nenudí, ale nad víceméně průměrné hodnocení se ne a ne dostat. Nejvíce mě pobavila ve filmu scéna, kdy se ústřední pár vydá do striptýzového baru, kde je považován za striptérku a jejího pasáka a musí zatančit u tyče něco výjimečného, aby si zachránili život. Škoda, že takových parádně humorných situací komedie neobsahuje víc, a až příliš spoléhá na komediální talent sympatického Carrela, který překvapivě film tolik netáhne a většinou, když dostane hlavní roli, tak nijak extra neoslní, ale také nic nezkazí. 60%. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cervenak zas je evidentne posadnuty telesnymi tekutinami, tak treba pripomenut aj zvratky, lebo to je tiez telesna tekutina. Asi uz menej prijemna, ale seriem na to. Kazdopadne slusny film, kde pekne roztrieskali to Wahlbergovo auto, to bola fajna vec, som si to uzival. A vlastne aj sympaticky film o tom, co vsetko sa da zazit, ked si manzelsky par prisvoji cudziu rezervaciu. Pozeram, USA na tom nebude az tak biedne, celosvetovo to fajne zarobilo, az na par scen bych dal aj 4 spunty, takto len 69 % ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie o fádnosti manželského soužití, které "dostane na frak" jedné noci, kdy ústřední pár komiků Steve Carrell a Tina Fey přijmou identitu někoho jiného. Začíná kolotoč absurdních situací, které se stanou jednu noc. Slušná nenáročná zábava, kde potěší cameo role Jamese Franca a Mily Kunis. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Začátek je vynikající, řešení rodinných problémů, nevzrušivého sexu a stereotypního soužití, to jsem se fakt nasmál, ačkoliv, nebo právě proto, že jsem se musel smát sám sobě. Jenže od chvíle, kdy dojde k "osudnému" přebrání rezervace a manželům nastanou krušné chvilky já se naopak začal nudit. Už jsem neviděl trefnou vztahovou komedii, ale pouze tuctovou akční. Někdy sice vykoukl pěkný vtip, ale většinou jen šeď a průměr. Škoda, mnohem radši bych s Tinou Fey a Stevem Carellem řešil jejich nudný vztah. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)
  • Natanya je ve skutečnosti jméno jednoho izraelského jména, nejedná se o běžné izraelské jméno pro ženu. (HellFire)
  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)

Reklama

Reklama