Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad Rande byl koncipován jako televizní seznamka. Byl vysílán od roku 1997 na televizi Nova. Pořadem provázela manželská dvojice Slávek Boura a Markéta Mayerová. Z počátku usilovali tři muži o přízeň jedné slečny nebo naopak tři slečny o přízeň muže. Zájem byl projeven darováním jablka, naopak koš jablek znamenal nezájem. Později se schéma pořadu změnilo a o přízeň dotyčné či dotyčného usilovalo i deset soutěžících. (zdeny99)

(více)

Recenze (128)

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Když to začali uvádět v TV, bylo mi dvanáct, šel jsem pomalu do puberty a začalo mě zajímat opačné pohlaví. Pamatuju si ale, že i přesto se mi už tenkrát tento pořad zdál neskutečně uhozený, přestřelený a trapný. A to si vůbec nemyslím, že bych byl nějak předčasně vyspělý nebo tak něco. To hovoří asi za vše... ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Když se řekne Rande, tak si představím ty trapné začátky Novy. Byla jsem ještě děcko, takže jsem ráda zabíjela sobotní poledne sledováním Rande se Slávkem Bourou a Markétou Mayerovou. Jen mi pořád nešlo do palice, co když si na konci vyberou partnera, který se jim vůbec nelíbil, ale byl nejmenší zlo ze všech :) ()

acn 

všechny recenze uživatele

"Ahoj, jmenuji se Ukrutná Slepice a chci s Tebou strávit zbytek život v mém astrokorábu.". Intergalaktické shromáždění mrduplných samiček a aktivovaných světelných sloupů za účelem hromadné orální masturbace, kdy z huby všem lítají sračky proto, aby mohli svoje vajíčka naklást do žemle od vedle. Slávek po čase zavedl nové pravidla, kdy podmínkou pro zúčastnění nebyl jen ztopořený ocas a otevřená laskonka, ale taky vemena místo mozku a tričko v kalhotech. Z tohoto důvodu se na tomto gangbang shromáždění objevila i hvězdička Ashley, která později nalezla cestu aktivovaných světelných sloupů a rozhodla se stát útulkem pro osamocené ocásky. Ale abych jen nehaněl, občas se tam objevila pěkná ženská, která ale buď byla slepá nebo si s ezoterickýma rejnokama dala nějakou tu okenovou lázeň. Prostě komediální manéž k posrání. Jako vždy děkuji mentorovi z plazmy čtyřstěnné koule obalenou prdelí CaryMaryFuckovi za upload. ()

roflmao odpad!

všechny recenze uživatele

L: "Lenka" V: "Co ráda děláš?" L: "Ráda vařim a peru" S: "Ty ráda pereš?" L: "No" S: "Vážně jako, do pračky anebo na valše?" L: "V pračce" S: "To jako koukáš jak se to tak točí?" L: "No" S: "To je hezký, takhle se tam opřít, prádlo se tam klokotá. Takhle to myslíš?" L: "No" S: "Zajímavý koníček" V: "Co s nim děláš, když se to vypere?" L: "Kočku mam doma" S: "Kočku má doma. KOČKU. Láďa překvapenej" V: "Jaký se ti líběj kluci třeba" L: "Mourovatý" ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama