Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nudné zprávy. Sice hodnotím celkem "vysoko", ale více dát nemohu. Nevím, jak jsou sledované, když lidé chtějí jen bulvár, který jim nabízí NOVA. Všechny generace čtou blesk, mě se každé ráno otevírá kudla v kapse, když si jdu do trafiky pro cigára a přede mnou důchodce říká trafikantovi. "Prosím Blesk a Aha". Jednou jsem řekl. "Ještě si kupte Super, ten je fakt super":-) Trafikant se zasmál a stará babka na mě nevěřícně koukala. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že se události v poslední době hodně zlepšily. Kvalita informací a jejich podání je profesionální, a grafické zpracování jde také hodně dopředu. Myslím, že je to ta nejlepší možná volba, pokud se chcete dozvědět novinky ze světa tak i z domova, které jsou podávány nestranně (ne jak u některých komerčních stanic). 90% ()

Reklama

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Ano, Události jsou oproti kecům na Nově přímo úžasné, ale... ALE po shlédnutí těch dnešních, jsem nucena napsat, že kdysivá to teda bylo dalece lepší. Já chápu, že jsou Vánoce a moc se toho neděje, ale aby Železný dvě minuty popisoval divákům, co je to petarda a kolik stojí rachejtle, kde všechnu pyrotechniku sehnat a kdy byl nad Prahou nejbarevnější ohňostroj... no to snad ne. Nové Události připomínají spíš Toulavou kameru s reklamními přestávkami, modrátoři se na stupínku nakrucují jak na přehlídkovém mole a trapné rozhovory při "jakoby spontánních procházkách" jsou úplně zbytečné. Jenže pořád jsou Události jednookým králem mezi slepými... ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Jestli chceš dostat každý den co nejrelevantnější odpovědi na své otázky, tak pouze tenhle pořad ti je dá. Ano, občas mi přijdou události zpolitizované. Nicméně doufám a věřím, že si ve své třetí dekádě zachovává svoje dekórum a neztotožňuje se s názory jakékoliv existující strany či hnutí. Bylo by to pouze na škodu. Události jsou pro mě prostě mediálním prostředkem k získávání pravdivých informací. Kde jinde totiž získat pravdu, když ne ve veřejnoprávní televizi (dobře, občas je zkomercializována, ale kdo není ....) :) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kdysi solidní zpravodajství, ale postupně tvůrci převzali manýry komerčních televizí a kvalita šla do análního otvoru. Nezbytná kulturní vložka v závěru mě sere (přepínám) a oddělit sportovní rubriku blokem reklam, upoutávek a agitkama na téma třídění odpadu taky nepovažuju za příliš šťastný krok. 35% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)

Reklama

Reklama