Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 187 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(251)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

THE_Joko 

všechny recenze uživatele

"Zbožnujem" zakomplexovaných PánBožkárov ktorý sa hrajú na filmových kritikov a vytiahnu otrepane frázy tupu: "jodnosmerne natočený výplach mozgu". (Vždy ma vedia rozosmiat) Ja vám poviem čo je výplach mozgu! Je to pravidelné či nepravidelné navštevovanie kostolov či iných ovčích salašov kde ako ovce bez vlastého úsudku si všetci potrebujú niečo ospravedlniť,vyprosiť,vymodliť...Do kedy bude existovať náboženstvo (je jedno aké), do vtedy nebude ľudstvo nikdy slobodne!!! ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

I am a mysetery man. Jinými slovy, mám rád záhady, už odmala. Jsem tedy rád, že mohl vzniknout seriál zabývající se problematikou návštěvníků z kosmu, který by mohly sledovat masy lidí. Nejsem pro to, aby byly masy přesvědčovány a masírovány, že je vše přesně tak jak to popisují v tomto seriálu, ale jde o to, aby si lidé začali klást otázky a jako odpovědi na ně, možná řešení, aby byli schopni vzít potaz i ty nepravděpodobné nebo spíš neuvěřitelné a hlavně vědou nepodložené varianty. Současná věda není vůbec vyspělá a spousta výzkumu je ještě teprv v plenkách a některé věci se možná ještě ani zkoumat nezačali, zatímco jiné fungují možná zatím pouze na papíře.Rozhodně není věda všemocná, aspoň ta současná. A proto, jelikož nedokáže vysvětlit např. starověké stavitelství, obrábění atd., je to velmi pozoruhodné a kladení si otázek, je zde na místě. Pokládání si otázek a dávání současnou vědou nevysvětlitelných jevů do souvislosti s mimozemšťany je zde splněno na 100 %. Nevýhodou je, že se v tomto seriálu nedá hovořit o nezaujatosti, ale je to typický příklad absolutně zaujatého seriálu, který svou kontroverzí jde až do extrémy. Jsou zde slyšet názory pořád jedněch a těch samých lidí, což jsou v drtivé většině pouze autoři sci-fi literatury, žádní vědci. Oni sami vše podávají tak, jako, že tomu slepě věří. zvlášť Giorgio A. Tsoukalos - to je snad největší zde vystupující dogmatik, který vidí mimozemšťany na každém kroku, za každým rohem a prostě za vším. Také je pro mě nepochopitelné, jak mohli zvládnout natočit 6 sérií o tolika dílech, protože se zde vesměs řeší pořád to samé na tisíc způsobů jinak. Jelikož jsem ale ochoten některým věcem, zde prezentovaným, ochoten uvěřit, čistě pro mě má význam seriál sledovat. Verdikt: 3* a 70 %. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Zjistil jsem, že sádrový trpaslík, pergola a ptačí budka na sousedově zahradě přesně kopírují postavení tří hvězd v levém křídle souhvězdí Labutě v roce 1421 př.n.l. a jedna z lahví od okurek v jeho sklepě svírá s oblohou úhel 45%!!! To doslova odpovídá vizím, které v roce 1923 spatřil a popsal věhlasný americký parapsycholog Peetchoos Scheelaney a který z nich vyvodil dalekosáhlé souvislosti mezi návštěvou mimozemských civilizací na planině Nazca, zmizením bájné Atlantidy, sumerskými božstvy a rvačkou na hasičském bále v Kropáčově Vrutici. To prostě nemůže být náhoda! Rozhodl jsem se upozornit na tyto skutečnosti autory "Vetřelců dávnověku" a myslím si, že z toho bude další nádherný díl tohoto pořadu, typický svým námětem a jasnozřivostí odhalení která nabízí. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Některé díly mě moc nechytly,ale většina mě teda dokázala zabavit ne hodně dlouho.Tady vám pár milých vědátorů vysvětlí,že za vše mohou ufoni,pak se tomu začnete smát(já sice ne) a když se smějete,tak najednou páni vědátoři začnou říkat velice rozumné důvody,proč to byli ufoni.Některé díly mě zaujalo hlavně proto,že tam byli případy,které jsem už objevil na internetu. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tento dokument Vám důkazy o ufounech servíruje v takovém množství, že se vám z toho roztočí hlava. I když spoustu nadšených odborníků (na cokoliv), kteří účinkují v pořadu nazvete blázny, pořád nebudete schopni vysvětlit celou řadu kreseb, záznamů, mega staveb a dalších věcí ze starověku a ještě před ním... řada z těch věcí pochází z doby, kdy lid byl zalezlý v jeskyních, ženy žvýkaly kůže a muži se venku snažili klacky umlátit nějaké to nebohé zviřátko... Samozřejmě všechno se dá nějak interpretovat, ale pokud bych připustil, že na každém šprochu je pravdy trochu.. tak té pravdy je v součtu nějak zatraceně moc... Doufám, že až jednou zase ti hoši přiletí, odpustí mi, že jsem v mládí pařil na kompu: XCOM - UFO Enemy unknown... :-) Jdu si pustit film Paul. * * * ()

Galerie (464)

Zajímavosti (6)

  • Zdejší ufolog Giorgio Tsoukalos studoval komunikační studia a sportovní žurnalistiku na Ithaca College v New Yorku. Nemá de facto vysokoškolský diplom, který by nějak souvisel s tématem pořadu. (Zodd)
  • Ve 4. epozodě 2. série "Podzemní mimozemšťané" můžeme vidět ukázky z knihy Julese Verna "Cesta do středu Země". (Terva)
  • V epizóde “Evil Places“ (“Miesta zla“) sa môžeme stretnúť s českým záhadológom a bádateľom Ivanom Mackerlem. (Lukoh)

Reklama

Reklama