Reklama

Reklama

Jamie (Jake Gyllenhaal) se ve chvíli, kdy praštil s medicínou, stal profesionálním flákačem. Jedinou věcí, kterou umí, je balení holek. Tenhle talent vyžaduje slušné přesvědčovací schopnosti, a tak se Jamie nechá zlákat na práci reprezentanta velkého farmaceutického koncernu, jehož výrobky má vnucovat lékařům, aby je šířili dál, mezi své pacienty. Když čeká na audienci v jedné čekárně, uvidí JI, krásnou a smyslnou Maggii (Anne Hathaway). Domluvit si rande zabere Jamiemu pár minut, stejně dlouho trvá, než vzájemné romantické oťukávání skončí v posteli. Jako by Maggie měla na všechno málo času. Coby pacientka v první fázi Parkinsonovy choroby ho skutečně nemá nazbyt. Ve chvíli, kdy se spolu začnou intimně sbližovat, vstoupí do jejich života viagra. Jamie totiž není zrovna ve formě, a tak mu Maggie navrhne, že by mohl vyzkoušet „motor na erekci“, který jeho zaměstnavatel právě vyvinul. Jamie, bohatší o vlastní zkušenost, začne modrý prášek prodávat jako o život. Jenže bývalému flákači nepřináší kariérní růst to pravé uspokojení. Tím by byl jen užší vztah s Maggie. Tahle holka je ale těžký oříšek, který lze sice snadno rozlousknout, ale jen těžko se dá udržet. Jamie je ochoten udělat pro jejich společné štěstí cokoliv. Otázka zní, jestli to bude stačit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (658)

k212 

všechny recenze uživatele

Tak pro hyperaktivního Jamieho, kterýho nezastaví ani Ritalin, kterej cpe Zoloft všem praktikům a internistům, načež rozjede velkou kariéru na prodeji Viagry, mám velkou slabost. Taky pro jeho na začátku sexuální a později už opravdický vztah s Maggie, která zase roztáčí život na víc než max, protože má Parkinsona. Vztah dvou ADHaDů, který jedou na dopaminovým tripu je přesně film pro mě! Páč vybočuje mílovými kroky z drama romkomů. Velké plus za exkurz do světa farmagigantů v devadesátkách (díky autobiografické předloze od Jamie Reidy). 70%, s velkou osobní slabostí za ****! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nenápadná perla, která dostává pravý lesk až časem. Zdánlivě rutinní dějové linie, lehce schematické postavy z tematicky blízkých romantických komedií a očekávaný vývoj se ve druhé polovině mění v dokonale komplexní podívanou s myšlenkovým a ještě více pak emočním přesahem. Edward Zwick natočil romantiku s velkým R a Anne Hathaway potvrzuje, že v roli girl-next-door má v současném Hollywoodu jen minimální konkurenci. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Fajn příjemná komedie ve všech ohledech, která ale na sobě nemá nic jedinečného, ani nic, co by mě vysloveně rozčilovalo. Anne Hathaway a hlavně Jake Gyllenhall předvedli super postavy, kdy Jack ještě ukázal, jak všestranně a fajnově se dokáže tvářit. Romantika z filmu jasně cítit je, ale vůbec mi nevadila. Možná by to ale mohlo být o trošek kratší a bylo by to úplně ideální. Tohle všechno by bylo vcelku hezký ohodnocení filmu, když by ho ale nerežíroval Edward Zwick, což mě dost překvapilo. Možná ale chtěl natočit jenom něco klidnějšího, pohodovějšího a zase v tomhle ohledu musím říct, že se mu to v celku povedlo. Každopádně se jedná o film, na který se rychle zapomene, což je možná škoda v jeho případě, protože u něj je skvělé právě to, že se zaobírá hlavně historií a na jeho výpravné filmy se moc pěkně kouká. ()

castor 

všechny recenze uživatele

65%.. Ani zábavné, ani melodramatické. Jen milé. Velká škoda. Zvlášť kvůli ústřední dvojici, mezi kterou neskutečně tepe chemie. Veškeré emoce jim věříte, jakékoliv gesto, náznak, mimiku prožíváte s nimi. Jenže Jake Gyllenhaal a Anne Hathaway jsou jen dokonale lesklým obalem tak trochu seschlého plodu, který selhává jak v rovině komediální, tak i romantické. Scénárista se snaží, ale na tu pověstnou hlavičku udeřit nedokáže. Nebo dokáže, ale skutečně jen v omezeném množství. Což minimálně zamrzí. Nefungují ani „vtipné“ scény s hrdinovým obtloustlým bratrem, natož pak obchodní neúspěchy hlavního hrdiny.. prostě ve finále tu máme lehce nadprůměrnou záležitost, špikovanou minutovými hereckými highlighty, u které zamrzí, že to mohla dotáhnout výš!! ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Ch*j s tym, že to skončí ako klasická romantická sračka, pretože tak úplne neskončí... ha! Taktiež by som vyložene toto nenazval najslabším filmom od Zwicka, viacmenej sa to nedá porovnať. Nikdy by som nebol povedal, že poviem, že to Anne Hathaway sluší, nielen nahej... Jake je sympaťak od kosti aaa aj keď to mnohým príde ako jesenná romanca, podotýkam ale netradičná jesenná romanca. U mňa 7/10 aaa veľmi prijemná oddychovka... ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo na podzim roku 2009, a to v Pittsburghu a okolí. (Taninaca)

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (více)

Reklama

Reklama