Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicátnice Helena, uznávaná odbornice na manželské problémy, jednoho dne zjišťuje, že se dostala do situace, jaké řeší se svými pacienty. Její doposud milující a milovaný manžel je přistižen in flagranti s mladší ženou a Helena brzy bezradně stojí na prahu nového života. Dvacetiletá dcera Laura chce být matce oporou, zároveň se však potýká s nástrahami vlastní první opravdové lásky. Pomocnou ruku nabízí k Helenině zděšení i matka Vilma, bývalá herečka, která na všechny situace aplikuje svéráznou školu života. Výstřední dáma má zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa, chlapem pořádným. Zdá se to neřešitelné, ale k překvapení Heleny i Laury muži, s nimiž stojí za to se vrhnout po hlavě do milostného dobrodružství tu stále ještě jsou. A tři docela rozdílné ženy zjišťují, jak moc jsou si podobné a pokud se má něco vyřešit, chce to nadhled, humor a neztrácet hlavu ani naději. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (1 245)

nunka 

všechny recenze uživatele

Milé a svieže české prekvapenie, od ktorého som absolutne nič nečakala. Eliška Balzerová prekvapila zjavom, optimizmom a všetko, čo zo seba dala, pôsobilo celkom prirodzene. Je ťahúňom celého filmu. Aj keď sa sem tam pritrafil nejaký trápnejší dialóg, filmu ako celku to veľmi neuškodilo. Geniálnu scénku v rakve si budem pamätať ešte dlho. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Prostředí 8/10/// +skvělé herecké výkony, postava Elišky Balzerové ji je napsaná na tělo, rovněž i ostatní postavy jsou výborně napsané i zahrané, je tu humor, jsou tu emoce -chvilku mi trvalo vstřebat jak je to úžasný film/// Už dlouho, předlouho jsem u žádného filmu nevystřídal tolik emocí. Smích, radost, smutek, pobavení, napětí. Na tomhle filmu jsem si zamiloval všechny postavy a oblíbil všechny herečky. Jsou rozkošné, jedna jako druhá. To že pánové nemají tolik prostoru je celkem pochopitelné a rozhodně to není na škodu. I tak to u Macháčka, Zacha a Dyka byla sázka na jistotu. A pak především je to film o třech dámách, každá je jiná a má jiný pohled na svět, přesto si každá nakonec najde své místo na tomto nebo onom světě. A opět se vrátím k tomu, že dnešní komedie, zvlášť ty české málokdy pořádně pobaví. Tato to splnila výtečně./// Celkem 90%/// ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

To chce klidnej racionální přístup !!! ,,Ne, ne, ne, nepotlačujte svůj hněv – to není zdravé.... jen mu to pěkně řekněte, co si o něm myslíte – dokuď je čas!“..... Film o sexu pro všechny, které čeká (nebo jí snad již prochází) krize středního věku. Nebo jen pro ty, kteří ještě dokážou ocenit hezkej zadek L.Vlasákové! Konečně (!!!) také někdo u nás dokázal předvést složitost lidských vztahů s nadhledem a vtipnou nadsázkou, až to člověku začne připadat jako ze života. Ne za života dětí, ani náctiletých. A zřejmě ani třicátníci ještě nepuknou závistí nad tím, jak jsem si to užil. Ona totiž ani vyloženě smutná událost nemusí za každou cenu končit slzami. A co vy? Nemáte chuť to vyzkoušet? Nebo dát aspoň domino? Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Hledám komedii plnou vztahů a sexu. 2.) Potřebuji návod na chytání II. mízy. 3.) Poznám Jiřího Helekala. 4.) Mám něco s nějakou černoškou. 5.) Na rentgenovým snímku mi to poslední dobou obzvlášť sluší. PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komediální romance od režiséra filmu Účastníci zájezdu. Oceňuji pozitivní přístup u "babičky" Vilmy, Balzerová ji hrála s evidentní chutí a s elánem, podobně jako byla herecky výtečná i matka Helena (Lenka Vlasáková). "Víš co má všechno za sebou?" - "A co má před sebou?" Trailer: http://www.csfd.cz/film/266611-zeny-v-pokuseni/videa/ ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Skoro všem českým filmům se úspešně už nějaký ten rok vyhýbám (Protektor a Tři sezóny v pekle jsou vyjímka, ty aspoň něco slibovaly), protože všechny mají WTF efekt. Dobrovolně bych na to nešla, ale za vším se skrývá vtipná historka (''půjdem na film, který zrovna teď začíná'')... Říká se mi to hodně težce, ale Ženy v pokušení je dobrý film. Uff, je to venku. Už to aspoň vypadá trochu víc světoveji než všichni ti retardovaní bratři a sestry, které každoročně rychlokvašeně vyvrhnou. Takže: máme tu kvalitní děj a poměrně zajímavou zápletku, pár trapných scén, ale zase zaraceně dost dobrých vtipů, ne těch prvoplánových v Kameňák stylu, ale takových, za které by se ani nemuseli stydět tvůrci zahraničních sitcomů. Herci jsou další věc, nečeká se od nich oscarový výkon, ale všichni byli sympatičtí (Vilma na hrad!:)), tak proč ne. (jednou jsem se zařekla, že nebudu filmy dělit na ty s českou úrovní a tou světovou, tudíž dávám tři hvězdičky, ale to je na romantickou komedii dost slušné skóre!) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (17)

  • Lenka Vlasáková a Vojta Dyk hrají ve filmu partnery, které dělí velký věkový rozdíl. Zajímavostí je, že si oba hlavní představitelé našli podobné věkové typy. Vojta Dyk má o pár let starší přítelkyni Tatianu Vilhelmovou a Lenka Vlasáková si našla o pár let mladšího partnera Jana Dolanského. (Lauri)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama