Reklama

Reklama

Ali opouští rodnou Iowu a míří přímo do L.A., aby si splnila svůj sen a stala se zpěvačkou a tanečnicí. Hned první den narazí na noční podnik Varieté, který řídí vysloužilá kabaretní zpěvačka Tess se svým kamarádem a krejčím Seanem. Podnik má své dny slávy dávno za sebou a Tess bojuje o to, aby chátrající divadlo udržela při životě. Ali se do tohoto místa hned zamiluje a za podpory číšníka Jacka se v něm snaží prorazit. Tess je k jejímu snažení vrcholně skeptická. Ali nezbývá než vzít do ruky podnos a v roli servírky čekat na svou příležitost a bojovat o své místo na jevišti. Události však naberou rychlý spád, když její silný hlas způsobí, že se z ní nakonec stane hvězda, jakou vždycky chtěla být. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (406)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tato návštěva Varieté naprosto naplnila má očekávání. Silné ženské hlasy mi postavily veškeré ochlupení na mém nedepilovaném těle, sexuální choreografie zase poškádlila jeden z mých orgánů a triviální romantika okořeněná drobným materiálním problémem neměla sílu nějak zásadně rušit velmi dobrý dojem. A ač mé oči přeblikávaly z jedné slečny na druhou, tak hereckým vítězem je pro mne tradičně vynikající Stanley Tucci, i když „kope za růžové". ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Vskutku burleskní pohled na Christinu Aguileru, pro kterou prkna varieté nemohou znamenat svět. Typově neustojí ten křehký balanc mezi striptýzem a uměním, zakletý do kouzla dekadentních časů, přes veškerou snahu nebude do hlediště vysílat erotické výboje, navzdory glitrům nezazáří, hlasem nenaváže ten správný kontakt s kabaretním publikem... Castingový výběr je pro tento žánr zcela zásadní a je víc, než zřejmé, že ten, kdo o něm rozhodoval, nebyl tak docela v obraze, viz prefabrikát jménem Cher, či pidlooké nemehlo Kristen Bell. Slušná choreografie a krása kostýmů tak už nemohou zachránit ohranost popelkovského příběhu a nechytlavé songy (až na jeden jediný) zvrátit žánrovou katastrofu, je mi líto. ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl hodnotit Christinu Aguileru, potažmo její hlas, tak bych byl na pěti hvězdičkách. Ačkoliv jí jako popstar nemusím, tak zpívat, alespoň tady, umí. Jenže tohle nebyl koncert (i když ho to chvílemi připomínalo), ale celovečerák .. a bohužel s neskutečně mizerným scénářem. Víc jak za dvě hvězdičky to u mě není. ()

Anchi 

všechny recenze uživatele

Muzikálů je málo a vzhledem k tomu, že jsem při sledování měla sto chutí jít vytancovat si kopýtka a vyzpívat si hlasivky... Budu nadržovat 5*. Navíc... Christina by přiměla i mě, abych se do ní zamilovala. :-) Burlesque není nejlepší, co jsem kdy viděla, ale rozhodně ve mně vyvolal radostnou náladu a to se cení. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Christinu Aguileru zaměstnají jako servírku v pověstném klubu Burlesque Lounge v L.A., se kterým to jde od devíti k pěti. Jeho šéfce hrozí, že zadlužený klub nadobro ztratí, ale ještěže drobné, dobrosrdečné a tak trochu ambiciozní blondýnce, dala flek, protože ta, ač na to nevypadá, je obdařená výjimečným hlasovým fondem a tančí jako bohyně, což se brzy bude hodit. Dívky v klubu totiž zpívají jen na playback a jejich taneční čísla jsou už okoukaná. Aguilera putuje z pódia na pódium, všichni jsou paf a blondýna zachrání klub od zbourání. Scenaristická naivita dosáhla nových rozměrů. Z filmu cítím zklamání, protože nenaplnil svůj potenciál a naopak nashromáždil v sobě všechny scenáristické nešvary a totální průhlednost děje. To sice v hudebním filmu nemusí tolik vadit, ale jak film brát, když od poloviny se stane reklamou na Christinu Aguileru, která v rámci self-promotion nafláká do něj vlastní písničky. Jako paní producentka si to jistě může dovolit. Trochu drzé však od ní bylo, že všechny herce chtěla zatlačit do kouta, ačkoliv její výkon nebyl špatný, tak jako zpěvačka a tanečnice je mnohem přesvědčivější. Někteří herci, jako Cher, Stanley Tucci nebo odvržená konkurenční tanečnice Kristen Bell, se nenechali zatlačit snadno, ale některým nic jiného nezbývalo. Alan Cumming dostal nulový prostor a byl až takřka zbytečný a Cam Gigandet přijal nejtrapnější roli ve své kariéře. Navíc, dvě hodiny jsou na takový film až příliš, ale on to vlastně ani de facto film nebyl. Byl to jeden dlouhý a mírně rozvleklý videoklip s popovou zpěvačkou, která zatoužila být tak moc sexy, až se to tak nějak minulo účinkem. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (21)

  • Interiér chátrajúceho Burlesque Lounge navrhol výtvarník Jon Gary Steele. (Bajonela)
  • Píseň "Bound to you", ke které Christina Aguilera složila text, byla v roce 2011 v kategorii nejlepší originální skladba nominována na Zlatý Glóbus. (Exos)

Související novinky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama