Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů tohoto typu, kde konečně vaří někdo, tomu jídlu a gastronomii rozumí a nedělá ze sebe něco, co není. Emanuel je nejenom skvělý kuchař, podle kterého se dá konečně upachtit poživatelná večeře, ale navíc je to sympaťák, na kterého je radost se dívat a nemám chuť si po pár minutách strčit prst do oka. To, že je Ital, navíc omlouvá i jeho chyby v češtině, na což se třeba takový Babica vymlouvat nemůže (jeho "vopejkání, vosmahování" a "dávání tohodle na tohle a tohodle do tohodle" mi rve uši). ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Přestože pořady o vaření, receptáře, rady různých ptáků moc nemusím, musím uznat, že Emanuele je borec. Přístav klidu a naděje mezi hnusně sprostým Pohlreichem a buranským Babicou. Čisťoulinký, příjemný, šikovný a usměvavý. No a jeho čeština? Umím několik jazyků, na dva mám dokonce Mgr. , italština to bohužel není, ale domluvím se a kdybych mluvila tak italsky jako on česky, skákala bych metr dvacet. A při pověstné jazykové nevybavenosti Čechů by to tak měli všichni brát!!!V tom je totiž náš problém s cizími jazyky: většina lidí se víc stydí mluvit cizím jazykem před Čechem než před cizincem, protože cizinec se Vám nikdy posmívat nebude a bude rád za ten favour, co děláte, když mluvíte jeho jazykem. Bezva znělka! ()

Reklama

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Prace odvazneho filantropa v nejvernejsim duchu altruismu. Zatim nejlepsi pokus o priblizeni prave italske kuchyne co tato zeme pamatuje. Lide ze zemi mluvici romanskymi jazyky maji vzdy tak prijemnou cestinu... . Az bude porad - jak pripravit krutu na Den dikuvzdani to si budeme pekne zacpavat usi. ()

michellerih 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi je kus chlapa. Kus chlapa v zástěře, který dokáže mnoho s málem ingrediencí. Má osobní kouzlo, charizma, půvab a to, jak láskyplně představuje jídla, jako by to byli jeho vlastní děti, je tak nějak milé, úsměvné i roztomilé. Ačkoliv mám svým způsobem ráda Pohlericha, nejdou ti dva ani v nejmenším srovnávat. Pohlreich naučil Čechy dívat se jinak na ingredience a chování se k receptům. Emanuel Ridi učí lidi vařit poctivě též...ale ještě k tomu se zalíbením, zapálením a radostí. A za to mu děkuji, odvedl skvělou práci! ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Nejepsi cesky porad o vareni. Manuho recepty jsou vesmes jednoduche na pripravu, chutne a v 90% jsou suroviny snadno u nas sehnatelne (staci jen trochu vice v supermarketech hledat, clovek se pak jen divi, co vsechno maji :) ). Navic jeho krasna cestina s Italskym akcentem cely porad jeste odlehcuje a dodava mu jedinecny punc. Navic tvurci maji velmi dobry smysl pro vyber hudby na pozadi. Tohle tady chybelo....bravissimo. A tem chudackum, co tady rozdavaji * nebo ** bych vzkazal, at si zajdou k usnimu, pokud Emanuelovi nerozumi. A navic kamera nemusi stale prece cumet na jidlo, dulezite take je, jak se to jidlo pripravuje. Zamyslete se nad sebou.. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama