Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

Petroff

všechny recenze uživatele

Ty vole, co má tohle bejt? Pohlreich s Pawlowskou pohromadě? No, to nás asi čeká dvojitá porce vtipnejch, vulgárních postřehů a mouder. Díky, ale nezájem. Když budu chtít grilovat, tak sakra vezmu nějaký maso a pudu ho hodit na rošt, nebudu kvůli tomu přece koukat na nějaký naše "celebrity", kterak to dělaj ony?! ___ Nebo kdyby si chtěla prožít zábavnější večer, moh` bych tě vzít ven a prostřelit ti hlavu. ()

constrictor.boa 

všechny recenze uživatele

Jak to někdo může srovnávat s Ano šéfe? Tento pořad je od toho, aby ukázal recepty a to je vše. To je jako říci, že Receptář prima nápadů není tak zábavný jako Natoč to, a nesahá mu ani po kotníky. Já jsem se dozvěděl co potřebuju za suroviny, jak mám postupovat a spoustu recetů jsem už úspěšně použil. Účel to splnilo, takže 5 * ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Je príjemné pozerať sa na reláciu, kde sa griluje a ešte k tomu aj zaujímavo. A hoci v svojom najslávnejšom programe pôsobil ako kráľ všetkých hrubiánov, nemožno poprieť že Pohlreich sa do svojho remesla vyzná. Pre nás chlapcov z dediny je v grilovaní čosi príjemne nostalgické a Pohlreichove praktické rady sa možno raz budú hodiť. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Šéf na grilu nemá takový potenciál zábavnosti jako Ano, šéfe!, protože se jedná v podstatě o klasickou kuchařskou show. Obsazení Haliny vnímám jako jednoznačně největší šlápnutí vedle. Přesto hodnotím vcelku vysoko, protože vše zachraňuje Šéfův um a vtip. No a kde jinde uvidíte Pohlreicha používat kečup?!? ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich je takový český Dr. House v kuchyni. Pálí mu to jak čert, má geniální nápady a navíc ještě umí udělat pěkně "vostrou" srandu, která kdekomu nesedne. Máme však obrovskou výhodu v tom, že ten náš "Dr. House" fakt žije a opravdu ty zázraky dokáže. Někdy bych chtěl přijít k němu do restaurace a ochutnat jeho nejmilejší jídla přímo jím připravená... Docela by mě zajímalo, jestli ty některé čančaninky ďobnuté doprostřed talíře umí zaujmout víc, než trošku "štrapácnější" kvalitní svíčková, nebo steak. Jednou, až budu bohatý a nebudu vědět co s penězi (nepřeji si, aby tomu tak někdy bylo ale kdyby náhodou) tak se k němu příjdu najíst a uvidím, jestli zažiju takový chuťový orgasmus, jaký jsem zažil tuhle, když jsem si udělal naprosto dokonalé bramboráky, do nichž nebyla použita ani špetka soli.... Pořad jako takový se mi moc líbí, ať už svojí pestrostí, rozmanitostí tak tím, že vlastně ukazuje všem, kdo takhle po víkendech grilují na chatě se známými, že to vlastně vůbec neumí. To pomyslné "dělání z lidí blbce" a jakási kuchařská moralita... Jóóó´to fakt můžu... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama