Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (609)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Když sem se prolouskal Segrestorovejma hovnama o 80. letech tak nakonec snad taky vybliju nějaký ten komentář.Nejnenáviděnější film roku nakonec nedopadl tak úplně zle, jak sem čekal.Na samém začátku jsem taky hodně nadával, že se nedočkáme pokračování ale reebootu a navíc se ženským obsazením.Ono tak nejde úplně o ty ženské jako o pohlaví, ale jako o osobnosti.Hrát úvodní kvarteto Beckinsale, Biel, Pinket-Smith a Upton...no jéjej....to bych snad šel i na půlnoční předpremiéru, ale McCarthy je prostě zlo, zlo které do filmu nepatří a že se někdo tak nevkusný, hloupý a odporný může živit slušně v Hollywoodu je xblití.Paradoxně McCarthy není úplně nejhorší, skvěle jí v roli nejnesnesitelnější otravné čubky nahradila McKinnon a zase paradoxně o nejvíc zábavy se postarala Leslie Jones (všiměte si, že k té jediné mám respekt a uvádím i její křestní) a Wiig je milá...asi tak mno...Humor funguje zřídkavě a několik scén které nejsou vůbec vtipné vystřídá asi setina opravdu trapných, ale našlo se i pár skvělých a velice vtipných scén, navíc se mi líbil koncept scénáře, kdy se nejelo podle klasického remaku, ale šlo o převyprávění původního námětu.Takže i díky tomu se dal film sledovat jelikož vám neničil pocit starých scén, které by utrpěly pod návalem tuků MCCarthy a jejího úděsného hereckého projevu.Potěšila mě celá řada odkazů, efekty jsou slušný, ale ty cameo role mohli a sakra měli být mnohem...mnohem vtipější.Vyměknul sem, vypnul sem nenávist a docela si užil/přežil oddychovou píčovinu na sobotní večer bez ambicí vypíčovat její natočení do stratosfér.50%. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

OK, tak 2* za silený humor, priveľa nevtipných prekáračiek, príliš dlhý rozjazd a nedostatok originality (hoci v inom refrešnutom kulte, na ktorý si teraz ani za svet nespomeniem, som si už všimla, že remake pre 21. storočie znamená len recyklovaný scenár ako cez kopírák v iných kulisách a s novými rekvizitami - žeby SW 7?). Ale hviezda navrch za odkazy, kameá a proste preto, že GB milujem, nech sa deje (skoro) čokoľvek :-) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Barevňoučký reboot, kvůli kterému by se Gozerův sluha Zuul ani neobtěžoval vylézt z ledničky.. Vtipy to tam sází v mnohem větší kadenci než Reitmanův originál, jenže těch povedených bylo méně než břišních destiček přitroublého sekretáře (význam možný i jako kus nábytku) Hemswortha. Nenávist na sociálních sítích vyvolaná už trailery byla možná přehnaná, ale to je i názor, že za ní stojí misogynie a anti-feminismus. Tohle je prostě jen špatný film.. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nebýt pár docela vážných nedostatků a vyloženě likvidační postavy Holtzmanové, která celý film poslala svým působením naprosto do prdele, bylo by to i koukatelné pokračování nezapomenutelné legendy. Těžko říci, zda Kate hrála až tak blbě, nebo byla takto fatálně napsána její nesnesitelná postava a režisér se rozhodl diváka umlátit svým neumem. To už se nedozvíme. Bohužel, tento film je příkladem toho, jak oprášená kvalitní značka, zakopávající v každém druhém záběru o své stvořitele, nutně nezaručuje úspěch. I přesto však musím říci, že to vcelku nebylo ani tak špatné, vlastně až překvapivě, a čekal jsem větší průser, když tam hraje i to nakynuté komediální herecké nemehlo. 45% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek byl trochu rozpačitý, také tomu napomohly málo lichotivé recenze, ale výsledek je více než dobrý. Ženská sestava není na škodu, i když se amíci s tím jen těžko smířili, mně to vůbec nevadilo. Hrátky s propojeností s minulými díly bylo milé a v konečném důsledku se mi chtěl dát dokonce plný počet. Lepší čtyři. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (20)

  • Jedním, kdo v pokračování odmítl vystupovat, byl Rick Moranis (v původním filmu Louis Tully). Tento herec nenatočil žádný hraný film od roku 1997, kdy mu zemřela manželka na rakovinu prsu, načež se rozhodl věnovat především svým dětem. Sám svou neúčast před kamerou okomentoval slovy: "Vzal jsem si pauzu, která se protáhla ještě ve větší pauzu". V jednom interview pak ke své účasti v nových Krotitelích duchů řekl: "Nevidím důvod, proč bych se měl na jeden den účastnit nečeho, co jsem dělal před třiceti lety", přičemž popřál hodně štěstí a úspěchu ostatním hercům i celému štábu. (PierrevanH)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama