Reklama

Reklama

Umbrella Academy - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 7 h 53 min (Minutáž: 40–50 min)

Předloha:

Gerard Way (komiks), Gabriel Bá (komiks)

Hrají:

Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda Jr., Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Cameron Britton, Justin H. Min, Ritu Arya, Yusuf Gatewood (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Sourozenci se přenesou zpátky v čase do Dallasu 60. let. Každý z nich začíná nový život na jiném místě, ale pak je nečekaná hrozba konce světa svede zase dohromady. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

nash. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem lepší než jednička. Bez nutnosti představovat jednotlivé postavy a jejich vztahy a osudy se šlape na plynový pedál od prvního dílu, aby vše vygradovalo v parádní finální bitvě. Mezitím spousta nápadů, zábavných hrátek s časem, nečekaných zvratů a zábavného mlžení, jak to vlastně s tou apokalypsou tentokrát bude. Nechybí napětí, dojetí, emoce, ani občasné odlehčení humorem. Tentokrát bez zaváhání plný počet hvězd. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„MUSÍME ZASTAVIT APOKALYPSU! JADERNÁ VÁLKA… ZA DESET DNÍ...“ /// Sourozenci zase zachraňujou svět.. I když vlastně nikdo neví, jak to s tou záchranou doopravdy je… Fajn je Lila i to, že díky ní dostává víc prostoru Diego. Díky tomu, že s cestování v čase nemají problém už nikde, nasajeme šedesátkovou atmosféru Dallasu. Všichni jsou (stejně jako v jedničce) „svý“, takže sympatie obdobný. Navíc finální bitva byla solidně akční i důvtipná… S odstupem několika dní musím přiznat, že se na další sérii těším. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Po maskru nebejvám nabuzenej 2.) Vždycky jsem chtěl zachránit Kennedyho. A svět. 3.) Thx za titule „Vojtěch Ulrich“ a „junt“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skok do roku 1963 perfektním scénáristickým krokem, jiná doba rozhodně seriálu prospěla. Dále potěšil ten fakt, že jsem si z pozice diváka postupně během sledování druhé série vyšlapal cestičku i k ostatním postavám z hlavní sedmičky. Jasně, Klaus zde zase září na všechny světové strany a Pětka opět s prominutím nezavře hubu, ale i osud dalších hrdinů mě zajímal více než v jedničce (za to palec hore). Jinak příběh se opět asi nedá označit za nějaký inovativní, spíš jsem si užíval jednotlivé detaily a výbornou vedlejší linku se Švédy, tato minizápletka vskutku potěšila. Zase se dostavil nesmírně elegantní cit pro použití správné skladby ve správný čas, ať už se jednalo o nějakou přestřelku, bitku či jen vtipnou taškařici, vždy tomu inkriminovanému momentu soundtrack vlil čerstvou krev do žil, musela to být neskutečná piplačka s vybíráním ze širokého repertoáru hudebních pecek, ale výsledek fakticky stál za to. Došlo i na chvíle, jež slušně zamávaly s mojí emoční stránkou. No a závěr ? Ten tomu nasadil korunku. Těším se na zakončení trilogie. Za mě dávám 80 % ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než první série a to o dost, druhá série má ucelnější příběh a postavy sou tady tak nějak víc vyzrálejší a hlavně se mi líbí staro-nová Vanya, která je prostě víc v klidu, umí za sebe postavit a umí kontrolovat své schopnosti. Kromě lepší příběhové linky, je i Jednatelka mnohem lepší záporák, než Peabody, mnohem lépe manipuluje a umí svými činy překvapit. Lepší sou i vedlejší příběhové linky, kdy členové rodiny zasáhnou do života jiných lidí a ovlivní jejich životy, někdy k dobrému a někdy ke špatnému. A vlastně mně ani nemrzí, že zde neni tolik akce, jednak je zde lepší a za druhé, ta akce je zde spíš takový bonus. Taky se mi líbilo, že písničky zde dobře seděli do různých stavů v jakém se příběh nacházel, sou zde součastí toho příběhu a nejsou jen zde jako hudební doprovod, tak jako v Guardians of the Galaxy. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série drží víc pohromadě, ale neříkám, že je lepší. Je jiná. Už známe hlavní věci, ale jde hlouběji kvůli době, kdy se série odehrává. Hudební složku ani komentovat nebudu. Upravené nebe v uších...a výkon Roberta Sheehana byl v druhé sérii neskutečný. Konec série je opět na naštvání, protože bude dlouhá pauza... ()

Galerie (192)

Zajímavosti (3)

  • V 6. minutě filmu, těsně před nukleárním výbuchem, kdy zestárlý Hazel přeruší číslo Pět (Aidan Gallagher) a nabídne mu únik, použije hlášky: „Come with me if you want to live,“ z Terminátora 2 (1991) a „There is no time to explain“ ze stejnojmenné hry. (NiMareQ)
  • Na začátku vypravěč zmíní, že jediní přeživší apokalypsy je šestice sourozenců. Ovšem na konci epizody Bílé housle (2019) je záběr na Hazela (Cameron Britton) a Agnes (Sheila McCarthy), kteří se zachrání s pomocí kufříku Komise. (VinceCZ)

Reklama

Reklama