Reklama

Reklama

Když se přerostlý psí puberťák Marmaduk přestěhuje se svou rodinou do nového domova, brzy poznává, že sem příliš nepasuje. Najít se svou extrémní velikostí čtyřnohé přátele není úplně snadné. Naštěstí však má nejlepšího kámoše, kocoura Carlose, který mu hlídá záda. V psím parku se Marmaduk seznamuje s čistokrevnými psy, kterým šéfuje bojový pes Bosco. Marmadukovi ihned padne do oka krásná fenka Jezabel, díky čemuž ho Bosco začne nenávidět. Aby Marmaduk zapadl mezi psí kamarády, když jeho rodina odjede na víkend pryč, doga uspořádá doma mejdan. Ten ale skončí špatně - Marmaduk je ponížen kvůli svému přátelství s kocourem. Po návratu domů ho navíc rodina kvůli nepořádku vyhodí na zahradu do deště, a tak Marmaduk odchází neznámo kam. Všichni ho druhý den hledají a nalézají ho v centru města, kde právě došlo k havárii vody. Jeho psí kamarádka Mazie mizí ve vzniklé díře naplněné blátivou vodou a Marmaduk se vrhne ji zachránit. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (124)

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu mile překvapilo. Je to sice stokrát omletá a viděná záležitost, ale já se docela bavil, navíc by se mělo přihlédnout k tomu, že je to přece jen film hlavně pro děti. Některé vtípky jsou sice inantilní až moc, ale není to nic co by se nedalo přežít. Původně jsem chtěl dát 3*, ale nakonec ještě jednu přidám. A důvod? Fenka Mazie. Ta je jednoduše úžasná a její psí oči jsou naprosto neuvěřitelné... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Typický, narýchlo zbúchaný rodinný film z USA. Dáme tam zvieratká, najlepšie psov, tí budú rozprávať a všetko ostatné už nieje také dôležité. Psi surfujúci na vlnách?? Našťastie si obrovitý pes Marmaduk narobil problémy u Dobermana, takže aspoň táto linka príbehu skvele funguje. Uvedomujem si, že je to určené v prvom rade deťom a tie spokojné určite budú. My dospelí na tom pár chýb nájdeme, ale oplatí sa venovať deťom trochu času a pozrieť si to s nimi. 50%. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rodinná hraná komedie určená především pro malé diváky. Svět domácích mazlíčků a to především psů v doslova romantickém příběhu. Ten sice oplývá mnohými klišé, ale takových, které vykouzlí úsměv na dětské tváři. A to bylo cílem. Ano, kdo nemá určitý vztah ke zvířatům, nebude mít ani sympatie k tomuto snímku. Oni jsou totiž hlavními aktéry děje, takže se chovají, přemýšlí a především mluví jako lidé. Film se povedl a děti se k němu budou rádi vracet. ()

Hezzy 

všechny recenze uživatele

No a co, že prvoplánovost z toho čiší na sto honů a je to klišovitá rodinná komedie? Hlavní je, že i přes všechna klišé je to ohromně zábavné a milé a koukat na ty mluvící psy je prostě super :). I když jsem z těchto filmů už dávno odrostl, stále je dokáži ocenit. Navíc je tu i něco málo dobrých hlášek a třeba-"Whiskas žeroucí bestie"- budu na svojí kočku křičet 24 hodin denně. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tady je to jasné. Má-li divák tohoto filmu doma pejska a je-li tento divák milovníkem psů a vůbec zvířat všeobecně, tak se mu tenhle film prostě musí líbit. Pro každého pejskaře totiž musí být úžasnou myšlenka, že pejsci si mezi sebou rozumí, že mezi sebou soupeří v oblíbenosti úplně stejně jako mezi sebou v oblíbenosti soupeří teenagerovské skupinky na školách, že pořádají mejdany když doma nejsou páníčci, atd. Tohle všechno jsou hrozně zajímavé nápady a i díky tomu je tenhle film tak zajímavý a zábavný. Hlavní hrdina Marmaduk je ohromný sympaťák, a to říkám jako člověk, který má k větším psům více nedůvěry než k menším plemenům, ale v tomhle případě se spíše jedná o přerostlé nemehlo než o strašidelnou dogu. I ostatní psí hrdinové na mě zapůsobili veskrze kladně a lidští herci pak dotvořili solidní komparz ústředním psím hvězdám. Děj si myslím, že je docela ucházející, alespoň já jsem si tedy celý film užíval a bavil jsem se vpravdě královsky, takže nemám ani příliš co vytknout, od začátku do konce jsem byl s filmem naladěný na stejnou vlnu a bavilo mě to. Nakonec tedy uděluji nadprůměrné čtyři hvězdy s tím, že znám ještě o něco kvalitnější filmy, a proto jednu hvězdu strhávám. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • V Andersonově komiksové předloze Marmaduk nikdy nemluvil. (Karlos80)
  • Ron Perlman byl původně obsazen do role Chupadogry, ale z neznámých důvodů jej nahradil Sam Elliott. (Karlos80)

Reklama

Reklama