Reklama

Reklama

Když se přerostlý psí puberťák Marmaduk přestěhuje se svou rodinou do nového domova, brzy poznává, že sem příliš nepasuje. Najít se svou extrémní velikostí čtyřnohé přátele není úplně snadné. Naštěstí však má nejlepšího kámoše, kocoura Carlose, který mu hlídá záda. V psím parku se Marmaduk seznamuje s čistokrevnými psy, kterým šéfuje bojový pes Bosco. Marmadukovi ihned padne do oka krásná fenka Jezabel, díky čemuž ho Bosco začne nenávidět. Aby Marmaduk zapadl mezi psí kamarády, když jeho rodina odjede na víkend pryč, doga uspořádá doma mejdan. Ten ale skončí špatně - Marmaduk je ponížen kvůli svému přátelství s kocourem. Po návratu domů ho navíc rodina kvůli nepořádku vyhodí na zahradu do deště, a tak Marmaduk odchází neznámo kam. Všichni ho druhý den hledají a nalézají ho v centru města, kde právě došlo k havárii vody. Jeho psí kamarádka Mazie mizí ve vzniklé díře naplněné blátivou vodou a Marmaduk se vrhne ji zachránit. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (124)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rodinná hraná komedie určená především pro malé diváky. Svět domácích mazlíčků a to především psů v doslova romantickém příběhu. Ten sice oplývá mnohými klišé, ale takových, které vykouzlí úsměv na dětské tváři. A to bylo cílem. Ano, kdo nemá určitý vztah ke zvířatům, nebude mít ani sympatie k tomuto snímku. Oni jsou totiž hlavními aktéry děje, takže se chovají, přemýšlí a především mluví jako lidé. Film se povedl a děti se k němu budou rádi vracet. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Lidské (nebo spíše dětské) problémy jako budování pozice outsidera v novém prostředí, souboj srdce a rozumu nebo drobné rozbroje v rodinném kruhu přenesené do zvířecí říše jmenovitě na bedra gigantické dogy Marmaduka. S mluvícími zvířaty se nám poslední dobou roztrhl pytel a nevím, zdali jde o tu správnou cestu. ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Nevim, o co místním hlavounům jde, ale pokud nepochopili, že je Marmaduke určený hlavně pro mladší diváctvo, bude jim asi jen těžko pomoci. Jedno americký klišé vedle druhýho, ale který dítě by tohle ( i v dnešní době ) řešilo. 100x omletá rodinná '' komedie '' bohatší o roztomilé zvířecí ksichtíky. Jo, na tohle bych své děti ( chraň bůh ) do kina klidně vzal - 50%. ()

Marek.Skalka 

všechny recenze uživatele

Film pro celou rodinu. Tak ho chápu a jako takový splnil očekávání. Mimochodem jestli si snad někdo myslel, že vést poučné debaty o tom, jestli pes dovede mluvit, a pak to tomu filmu vyčítat... někdo takový by se měl nad sebou zamyslet. Nebýt tam těch tanečních scén (byť krátkých), dal bych klidně pět hvězd. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typická infantilní rodinná komedie s mluvícími zvjerřátky, která donutí každého otylého honibrka s lahváčem v ruce pičovat do stratosfér o dementních scénářích a podobně.Člověk s rodinnou, bez komplexu méněcenosti a normálním, logickým uvažováním vpálí téhle natvrdlé veselé taškařici 3* kulaťoučký, za 85 minut děckého mlčení a smíchu.60%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • V Andersonově komiksové předloze Marmaduk nikdy nemluvil. (Karlos80)
  • Film se natáčel v Huntington Beach a v Santa Claritě v Kalifotnii v USA a ve Vancouveru v Britské Kolumbii. (rafix)
  • Ron Perlman byl původně obsazen do role Chupadogry, ale z neznámých důvodů jej nahradil Sam Elliott. (Karlos80)

Reklama

Reklama