Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (439)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Čiré šílenství dvojice Dugan/Sandler. Jediná koukatelná scénka je když si před zápasem Lakers povídají Depp s Pacinem. A Pacino má binladinovské vousy a myslí si že jej nikdo nepozná. Což samozřejmě zachytí televizní kostka. Podezřívám Deppa že ani nevěděl že hraje v tomhle filmu. Jack a Jill je jinak téměř nekoukatelně debilní užvatlanou podívanou. Zkus mě rozesmát je proti tomuhle oscarový adept. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem tvrdý, ale objektivní. Co je vtipného na tom, že si Sandler rád oblíká dámské šaty? Co tam dělá Al Pacino? Otázek má člověk mnoho a odpověď je jen jedna. Tohle je totálně nepovedená odpadní nekomedie o tom jak Sandler rád nosí dámské prádlo a skrytě homosexuálně miluje Al Pacina. Mimochodem nechápu proč multikino zařadí tento film do svého dámského či ženského programu. Tohle je suveréně musí urážet! ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je presne ten typ dementni komedie, v ktery bych Sandlera cekal. Takze jsem dostal presne to, na co jsem byl pripravenej a dobre jsem se bavil. Vtipy samozrejme nepatri mezi ty inteligentni, ale tech 90 minut film nikde nedrhne a ackoliv ma Sandler daleko lepsi kousky, ja se proste bavil. Sem tam jsou vtipy sice uz lehce humusacky a misty to uz je moc mimo, ale Sandler v dvojroli nema chybu a zdarne mu sekundujou v cameo rolich jeho kamosi typu Alan Covert a dalsi. Sice bych v takovyhle demenci necekal Al Pacina, ale tomu to prekvapive sedlo docela dobre. Takze nevidim duvod, proc nedat slabsi 4*. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler již definitivně opustil inteligentní komedie a našel se - ke škodě diváků - v laciných buranských a fekálních projektech. V podstatě jen sled varietních scének nám představí Adama Sandlera jakožto otce od rodiny a pracovníka reklamní agentury - a současně nám představí Adama Sandlera i jako svou sestru! Úžasný, nápad, viďte? Navíc sestra (v Sandlerově podání - má jít totiž o dvojčata) je nepříjemná, mele, co jí slina na jazyk přinese, přitom jí hodně lidí tvrdí, že má zlaté srdce. Její brácha přijde na to, že nejlepší bude sestru provdat. A možná mu to vyřeší i problém, jak sehnat do reklamy pro Dunkin´s Donut slavného Al Pacina. A o nic víc nejde. Pak je zde již jen sled výše zmíněných scének, často nevtipných a spíše trapných, a celá plejáda vedlejších postav (španělský zahradník, adoptované indické dítě, které si izolepou na své tělo lepí různé věci, kolegové v práci...) a spousta cameo rolí spíše v USA známých celebrit (s pár výjimkami - Johna McEnroea nebo Johnnyho Deppa známe i u nás. Ale u toho Deppa mám pocit, že ani netušil, že hraje ve filmu.) Ani to téma dvojčat zde není nějak dovedeno k hlubšímu pojetí - sice na úvod a závěr snímku jsou natočené záběry s - asi - skutečnými a reálnými dvojčaty, ale tyto záběry jsou výpovědí někde zcela jinde, a dokonce předčí samotný film. Samotná účast Al Pacina je mi záhadou. Buď nutně poteboval peníze, nebo na něho Sandler něco ví, jinak není možné, aby herec takových kvalit představoval sám sebe, jak pílí za ženskou verzí Sandlera a jak nakonec skutečně natočí reklamu na Dunkins Donut! Celý film je zcela zbytečný a nafouklý Sandlerovým egem, kde sice ještě drží nějaké hranice (i když i na fekální vtipy dojde), ale celkově to svědčí spíše o jeho klesající inteligenci. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/jack-a-jill.html ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na celém filmu jsou úvodní titulky a závěrečné titulky. To mezi tím vyplňuje jakýsi rádoby vtipný příběh o dvojčatech, která jsou v podání Sandlera trapnou snahou o humor, škoda. Za celou dobu jsem se pousmála snad jednou, škoda. Pan Al Pacino ve své vlastní roli je mazaný, nicméně to mohlo být mnohem mnohem lepší, škoda. Cameo Johnnyho Deppa dobrý, škoda ho do takového snímku. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)
  • Adam Sandler zlomil rekord Eddiho Murphyho v počtu nominací v jednom ročníku Zlatých malin. Díky filmům Jack a Jill, Bucky Larson: Zrozen být hvězdou (2011) a Zkus mě rozesmát (2011) byl jako herec, scenárista či producent postupně nominován hned na jedenáct sošek. nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herSamotný film byl pak nominován v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herec ve vedlejší roli (Al Pacino), nejhorší herec ve vedlejší roli (Nick Swardson), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Katie Holmes), nejhorší herečka ve vedlejší roli (David Spade), nejhorší herecký tým, nejhorší režie (Dennis Dugan), nejhorší prequel, remake, spin-off nebo sequel, nejhorší filmový pár (A. Sandler a K. Holmes), nejhorší filmový pár (A. Pacinem a A. Sandlerem) a nejhorší scénář. Film současně získal také rekordních deset Zlatých malin z jedenácti nominací. Anticenu Zlatá malina dostal i oscarový herec Al Pacino, který hrál ve vedlejší roli sám sebe. (Dlee)

Reklama

Reklama