Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 222)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Misfits" aneb jak to dopadne, když schopnosti nezískají "Hrdinové", ale "Zmetci". Výsledek je sice syrový, vůlgární a občas pořádně úchylný, ale natolik precizně zpracovaný (scénář, kamera, hudba, efekty, uvěřitelné výkony), že ho zkrátka není možné nemilovat. Tedy, alespoň v mém případě.;-) První série: 95%. Předposlední díl slabší, jinak ale naprostá bomba způsobující okamžitou závislost. Druhá série: 70%. Po famózním úvodu přichází citelné zhoršení, za které může především absence děje (jednotlivé epizody k ničemu nesměřují, mohly by existovat samostatně). Třetí série: 60%. Bez Nathana trošku průser, scénář mnohdy nedává - vzhledem ke schopnostem postav - žádný smysl a opět chybí děj. Proč?!? Čtvrtá série: 20%. Totální průser, odchod všech postav, které za něco stály, děj ani nemá cenu zmiňovat, nedokoukáno. Pátá série: X%. Zhlédnutí na 99% nehrozí, víra ve zlepšení nulová. Nejoblíbenější postavy: Nathan, Simon (do svého "přerodu"), Kelly a první trio probačních.:-) ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Teda musím uznat, že tenhle seriál je dost o hovně. Každou chvíli se to odehrává někde jinde a téměř v každém druhém díle, je tam někdo jiny s nějakými schopnostmi. Do toho halda perverzních keců. Velké plus co to má, je alespoň to, že to diváka nutí dívat se až do konce. K zahození to není a občas jsem se těm hlodům zasmál. Tak těch 70% úspěchu to dá. ()

Reklama

francis 

všechny recenze uživatele

První dvě řady můžu jen doporučit, jsou totiž originální, děsně vtipný, chytrý a skvěle uhozený, a přitom mají hloubku. Třetí řada je o dvě ligy níž, takže pokud si po dokoukání prvních dvou dokážete poručit, na třetí ani nezačínejte koukat (já vím, že to asi nepůjde, ale pak mi nejspíš dáte za pravdu ;-) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Šmejdi, co musí vykonávat veřejně prospěšné práce, raplové a dacani, to jsou "superhrdinové" britského seriálu. Tak si je představme hezky multikulturně korektně, nexenofobně a nerasisticky od nejčernějšího po nejbělejšího: jeden zoufale nudný atlet, jedna nadržená rajda, jeden hypertrapný kudrnatý píčus, jeden vypleštěný šmírák a jedna hnusná kikina s divným přízvukem (v českém dabingu jde o nepřirozeně deklamovanou chacharštinu). Těžko si je duševně zdravý, morálně nepokřivený jedinec může zamilovat. Kdykoliv se na ně dívám, kladu si otázku: proč vlastně? Co mě nutí sledovat peripetie téhle pětice narušenců? Nedokážu odpovědět... a nedokážu přestat, těším se, až mi další díl přistane na hadru. Po první sérii to vidím tak na 79%, jaký směr to nabere později, to se teprve uvidí. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Did you say you want to piss on her tits?Probably best to keep that kind of thing between you and your internet service provider.. Misfits nejsou Heroes (naštěstí!!), jsou to vulgární a sprostí teenageři, kteří se nebojí souložit, nadávat, myslet jen na sebe anebo..no, vraždit. Celé se to tedy nebere tak vážně, což je obrovská úleva, na Heroes jsem nedokázala koukat právě proto, že z toho dělali tak směšně vážné drama. Nadpřirozené schopnosti mnohdy působí ve filmech a seriálech kýčovitě, ale tohle u Misfits neplatí. Sice jsou to na první pohled nesympatičtí až téměř odpudiví idioti, kteří by do amerických teen seriálů rozhodně nezapadli, ale když jim dáte šanci, určitě se vám tyhle nevídané postavy dostanou pod kůži, dřív nebo později. Kromě výborného humoru je tu navíc velice povedeně zvolená hudba, hnusné, ale zajímavé prostředí a perfektní znělka a zvraty. Tedy jen do druhé série. Odchodem Nathana odešel i nenucený humor a veškerá logika. Takže bohužel snižuji z 5 na 4. ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • V domě, kde se odehrává párty, vraždí zajíc, který odkazuje na videohru "Hotline Miami", v níž má hlavní hrdina stejnou masku. (Yoshitsune)
  • Když Alex (Matt Stokoe) přichází do karaoke baru, tak slyšíme v pozadí hrát skladbu I Feel You (1993) od britské hudební kapely Depeche Mode z jejich osmého studiového alba s názvem „Songs of Faith and Devotion“, které vyšlo v roce 1993. (Trajektt)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama