Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 222)

HAL 

všechny recenze uživatele

Další vělmi problematicky hodnotitelný seriál - jak oznámkovat dílo, které se skláda z tak drasticky rozdílně kvalitních částí? První řada Mysfits přišla s parádně zvrhlým nápadem udělat superhrdiny z největších loserů a trotlů ve městě nad Temží a dokázala ho vytěžit na maximum. S civilním, při zemi se držícím přístupem předvedla skvělé postavy v bizarních situacích, ze kterých se dostaly většinou velmi švihlým a nádherně nekorektně vtipným způsobem. A to jen proto, aby se z nich v sérii druhé postupně staly zoufale obyčejní a nezajímaví paňácové bojující už ne se svým (a za svůj) asociálním způsobem života, ale tak jako všichni superhrdinové proti všem ostatním, zlým ošklivákům kteří svých schopností zneužívají. Misfits zoufale zhloupli a přestali plavat proti proudu ideového mainstreamu - spíš se jím jako leklá ryba nechají unášet. (první sezona - 8/10, druhá sezona - 5/10 ) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Takhle by to vypadalo, kdyby X meni fakt existovali. Skins ze stejné fabriky jsou kvalitativně ještě o stupínek výš (mluvím-li za neskutečnej náboj prvních čtyř sérek), ale i tak je to podívaná, která chvilkama tají dech, jak napětím tak smíchy. Vyhovuje mi koncepce srovnatelná se Skins, kdy se každý díl zaměří na jednu postavu a ostatní upozadí. Stejně tak mi seriál stylem připomíná Todd and the book of pure evil, nejen postavením -> v každém díle se objeví někdo kdo se mstí za pomoci své schopnosti, ale i podobností některých zápletek z toho vyplívajících (náboženská sekta, videohra, mimino.. je toho víc než dost). Za tři shlédnuté série mi bohužel ani jedna postava není dostatečně sympatická na to, abych si jí dostatečně oblíbila, přesto mě jejich osudy nadprůměrně baví. Čtvrá série je to nejslabší, co seriál předvedl, zato pátá zase skáče vysoko nad laťku průměru. S Hrdiny bych nesrovnávala, to je jak postavit na zem kytaru a tvrdit, že je to basa. Nejoblíbenější postava - Abbey (alias Sadie z Lip Service - ta holka je ďábel!) Jednotlivé série - 90%, 60%, 70%, 30%, 80% ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vel. Aj džast faking lav dem ja? Škoda třetí série bez Nathana [přesto S03E07 with fucking zombie cheerleaders je jeden z nejlepších dílů (ikdyž by mě zajímalo jak by se choval Nathan kdyby tam byl)] a pak mi vadí, že je tak zatraceně málo dílů. Oblíbená postava: Kelly. Hodnoceni se vztahuje pouze na prvni 3 řady a samozrejme v originalnim zneni! ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Perfektni humor. Naprosto a bezpodminecne musim vyzdvihnouti prvni dve rady a predevsim meho velkeho oblibence Nathaniela. Snad jen dve jina dila me dokazi rozesmat tak moc jako tohle a to je zase jiny druh humoru. Proste perfektni. Kellyin prizvuk je naprosto dokonaly a rozesmiva me sam o sobe, nezavisle na tom, co vlastne vubec povi. Druhy muzsky vedouci v poradi byl rozhodne nejlepsim probacnim. Ten me dostaval i do kolen, dokud nezemrel, jak je uz jejich osudem :-D. Treti rada je stale dosti dobra, ikdyz uz ne tak jako prvni dve. Rudy je ovsem postavou vtipnou a obstojnou. Nathan tam ovsem vazne chybi a az ho jednou osobne potkam, kopnu ho do zadku za to, ze odesel. Ctvrtou radu hodnotim po patem dilu, ale musim rict, ze je to zvlastni a tezky ukol ... tezko se to hodnoti, kdyz uz zadna postava neni stejna jako na zacatku. Humor dobry, ikdyz byvalo to take lepsi. Kazdopadne stale uchazejici a divat se budu porad, to je jasna vec. Musim rict, ze Misfits je neco, co me totalne prekvapilo a hlavne me dostali od prvniho dilu. Tleskam! "Save me Barry." :-D :-D ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Trošku kokotinka, nemyslíte? Parta lehce zlobivých dětiček získá zázrakekm(úderem bleskem) superschopnosti, které jsou z velké části zkopírované od seriálů podobného ražení. Tento seriál má však ve srovnání s jinými jeden zásadní problém. Hrozně nesympatické hlavní hrdiny a totálně debilní příběh, dá - li se to tedy z dvou dílů, které jsem byl ochoten podstoupit vůbec hodnotit. Pokud máte z matematiky jedničku, tak jste si asi správně spočítali, že to jsou problémy vlastně dva a dovolím si tvrdit, že to nejsou problémy zdaleka jediné. Na tom seriálu je špatně přibližně úplně všechno. V seriálu hrozně cítím snahu být hrozně vtipný prakticky celou stopáž. Já se za dva díly zasmál sotva jednou trošku. Přeji hodně štěstí všem, kterým tahle sračkoidní hovadina bohatě stačí k ukájení jejich sexuálních potřeb. Hádám, že se to týká uživatelů ve věku přibližně 9 - 16 let, ale určitě se najdou dokonce i vyjímky v řadách místních filosofů, intelektuálů, feťáků a úchylů, kteří vlastě tvoří i naprostou většinu zdejších hodnotitelů, čímž bych se samozřejmě nerad kohokoli dotkl, a s tím je nejspíš přímo spojeno i zdejší přehnaně vysoké hodnocení tohoto nesmyslu. Můj šálek kávy to prostě není. Je to trapné každým coulem. ODPAD! ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • V průběhu seriálu jsou vidět Rudyho (Joseph Gilgun) rozličná tetování, včetně nápisu LOL. Tohle tetování se do detailního záběru kamer dostalo už v seriálu This Is England '88 (od r. 2011), kde Joseph Gilgun hraje postavu Woodyho a toto tetování vyjadřuje Woodyho lásku k postavě s přezdívkou Lol (Vicky McClure). (Helo)
  • Spousta lidí si myslí, že se Lauren Socha (Kelly) svůj přízvuk kvůli své roli naučila, ale ve skutečnosti je to její skutečný přízvuk. Pochází z Midlands ve středu Anglie. (hellstruck)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama